promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sokkoló részletek derültek ki Babicsek Bernát halálával kapcsolatban
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy néz ki, hogy a színész füstmérgezést kapott.

Az egész országot sokkolta a hír, hogy Babicsek Bernát 41 évesen egy lakástűzben életét vesztette. A színészt a Barátok közt, a Szeress most!, és a Jóban Rosszban című szériák rajongói is jól ismerhették, de zenészként is olyan zenekarokkal állt egy színpadon, mint az R-GO vagy a Paddy And The Rats.

„Az új év első napjának délutánján kaptuk a riasztást, hogy Solymáron a Cserje utcában lakástűzhöz kérnek tűzoltói segítséget. Önkéntes tűzoltóink a helyszínen hőkamerával az érintett ingatlant átvizsgálták, ott egy korábbi tűz nyomait fedezték fel. Egy ott lakó személy - feltételezhetően a tűzesettel összefüggésben - elhunyt. Tagjaink a helyszínen lévő mentőknek és a rendőrségnek segédkeztek a helyszíni szemle lefolytatásában, egyéb tűzoltói beavatkozásra nem volt szükség”

- állt a Solymári Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület közleményében.

Ekkor még nem lehetett több részletet tudni, de később kiderült, hogy a színészre az édesapja, idősebb Babicsek Bernát talált rá.

„Az erkélyajtó mellett a földön fekve találtam meg. Nem tudtam bemenni hozzá, ezért kitörtem az ablakot, így jutottam be. Nagyon nehéz bármit is mondani... Reggel már voltunk a templomban, mondtak egy misét érte, Bernátot már befogadták a mennyben”

- nyilatkozta a Blikknek a megtört apa, akinek hatalmas traumát kell feldolgoznia.

A Bors cikkéből kiderült, hogy Bernát édesanyja is a helyszínen volt, akinek szintén szembesülnie kellett azzal, hogy a fia meghalt.

„Már teljesen meg volt merevedve. Nem volt rajta égési sérülés, csak tiszta korom volt az egész kis feje, ahogy ott feküdt. Életem végéig kísérteni fog a pillanat”

– emlékezett vissza a történtekre a művész édesanyja.

A szülők szerint sütni vagy főzni akarhatott a gyermekük, de fáradtsága miatt elaludhatott közben. A vizsgálatok még folynak, de több mint valószínű, hogy Babicsek Bernát füstmérgezésben hunyt el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás