promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófitól Galambos Lajosig - Ezek a magyar sztárok váltak el 2021-ben
Borítókép:  RTL Klub (via blikk.hu)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Amíg a halál el nem választ, vagy mégsem? A magyar sztárvilág döbbenetes válásai 2021-ből.

2021 több házasság végét hozta el a magyar sztárvilágban is - olykor olyanokét, amelyekről nem is gondoltuk volna, hogy véget érnek majd valaha. 

Többek között például Galambos Lajos házassága romlott el 

- főképpen az áramlopási botránynak köszönhetően.

A per miatt tönkrement házasságot már nem tudták megmenteni: Hajdú Péter műsorában számolt be arról, hogy Boglárkával, feleségével elválnak miután az évekig tartó ügy lezárult. 

Veréb Tamás és Klajkó Szandra házassága sem élte túl az évet. 

Hét év után jelentették be, hogy válnak - rengeteg követő megdöbbenésére. 

A Sztárban Sztár egykori nyerte és Szandi 2020-ban mondták ki a boldogító igent. Akkor még úgy érezték, hogy szerelmük szüntelen lángja soha nem fog kialudni. Még az eljegyzéséi gyűrű is különleges "szerelemgyereknek" számított, hiszen Tomi saját maga készítette azt el Szandinak. Úgy látszik, hogy a varázslatos gesztus hatása sem tartott örökké.

Mádai Vivienék ennyi ideig sem bírták együtt. 

Az első házasságának kudarca után a fogorvosával, Zoltánnal állt össze, akivel közös gyermekük is született. Ez a fellángolás azonban csak 2 évig tartott - utána egyre kevesebb időt töltöttek együtt, majd 5 év után el is váltak útjaik. 

Talán Szabó Zsófi válása kavarta a legnagyobb port idén.

A Reggeli stúdiójában élő adásban közölte Zsófi, hogy 5 év után beadják a válópert férjével. Azonban úgy tűnik, hogy egyikük sem süllyedt mélyre bánatában túlságosan - Zsófi azóta Shane Tusuppal talált szerelemre, Zsolt pedig az üzleti világra koncentrál. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás