Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Óriási baki a TV2 műsorában, Puzsér Róbert beleállt Nagy Feróba – ez történt 2021 augusztusában

Óriási baki a TV2 műsorában, Puzsér Róbert beleállt Nagy Feróba – ez történt 2021 augusztusában

Színes

Óriási baki a TV2 műsorában, Puzsér Róbert beleállt Nagy Feróba – ez történt 2021 augusztusában

Színes

Helmeczi Benjamin 07:07

Toplistás visszatekintő című rovatunk nyolcadik részében azt mutatjuk meg, melyik 10 cikk volt a legolvasottabb 2021 augusztusában.

1. A nézők a TV2-t hibáztatták, amiért az egyik játékos nem tudta elvinni a Szerencsekerék nyereményét. Az utolsó feladványban ugyanis olyan szót kellett kitalálni, ami nem is létezik.

2. Egy óriási blama, és ami mögötte van. Aztán elkezdődött egy építkezés, és megjöttek a sikerek is. Avagy hogy csinált Nagy-Brtitannia 1 aranyból 27 aranyat, 15 éremből 67-et?

3. Augusztusban Puzsér Róbert megtalálta a következő áldozatát Nagy Feró személyében. Az ország kritikusa keményen beleállt a zenészbe.

4. Nem csak Nagy Ferón, de Hosszú Katinkán is alaposan megköszörülte a nyelvét Puzsér Róbert. Elmondta, hogy szerinte valójában miért nem kedvelik már annyian az idei olimpián leszereplő úszónőt.

5. Tóth Andi brutálszexi képpel jelentkezett be a Dancing with the Stars egyik próbájáról. Nem csoda, hogy ez lett a hónap ötödik legolvasottabb cikke!

6. Augusztusban sajnos elkeserítő hírrel kellett szolgálnunk a Spar édesszájú vásárlóinak, ugyanis az áruházláncnak több népszerű terméket is vissza kellett hívnia szennyezettség miatt.

7. Tóth Andi szerepet kapott a Mintaapák című sorozat 3. évadában, amiben Makranczi Zalánnal egy forró szexjelenetet is leforgattak. Ezt a videót még azok is megnézték, akik nem követik a sorozatot.

8. Nemcsak a Spar, de a Lidl is rossz hírt közölt ebben a hónapban, nekik is vissza kellett hívniuk egy veszélyes terméküket.

9. Kanyarodjunk vissza kicsit a nyári olimpiára, ahol olyasmi történt az Argentína - Spanyolország női gyeplabda mérkőzés közben, amin sokan ledöbbentek, rengetegen nem értették, még többen azonban hatalmas röhögtek.

10. Augusztusi toplistás visszatekintőnk tizedik helyére Tóth Andi egy másik szexizése fért fel, amin mentora, Andrei Mangra is szerepet kapott.

Borítókép: Puzsér Róbert / youtube.com/Puzsér Róbert (screenshot)