promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási baki a TV2 műsorában, Puzsér Róbert beleállt Nagy Feróba – ez történt 2021 augusztusában
Borítókép:  Puzsér Róbert / youtube.com/Puzsér Róbert (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Toplistás visszatekintő című rovatunk nyolcadik részében azt mutatjuk meg, melyik 10 cikk volt a legolvasottabb 2021 augusztusában.

1. A nézők a TV2-t hibáztatták, amiért az egyik játékos nem tudta elvinni a Szerencsekerék nyereményét. Az utolsó feladványban ugyanis olyan szót kellett kitalálni, ami nem is létezik.

[[cikk]]

2. Egy óriási blama, és ami mögötte van. Aztán elkezdődött egy építkezés, és megjöttek a sikerek is. Avagy hogy csinált Nagy-Brtitannia 1 aranyból 27 aranyat, 15 éremből 67-et?

[[cikk2]]

3. Augusztusban Puzsér Róbert megtalálta a következő áldozatát Nagy Feró személyében. Az ország kritikusa keményen beleállt a zenészbe.

[[cikk3]]

4. Nem csak Nagy Ferón, de Hosszú Katinkán is alaposan megköszörülte a nyelvét Puzsér Róbert. Elmondta, hogy szerinte valójában miért nem kedvelik már annyian az idei olimpián leszereplő úszónőt.

[[cikk4]]

5. Tóth Andi brutálszexi képpel jelentkezett be a Dancing with the Stars egyik próbájáról. Nem csoda, hogy ez lett a hónap ötödik legolvasottabb cikke!

[[cikk5]]

6. Augusztusban sajnos elkeserítő hírrel kellett szolgálnunk a Spar édesszájú vásárlóinak, ugyanis az áruházláncnak több népszerű terméket is vissza kellett hívnia szennyezettség miatt.

7. Tóth Andi szerepet kapott a Mintaapák című sorozat 3. évadában, amiben Makranczi Zalánnal egy forró szexjelenetet is leforgattak. Ezt a videót még azok is megnézték, akik nem követik a sorozatot.

[[cikk7]]

8. Nemcsak a Spar, de a Lidl is rossz hírt közölt ebben a hónapban, nekik is vissza kellett hívniuk egy veszélyes terméküket.

[[cikk8]]

9. Kanyarodjunk vissza kicsit a nyári olimpiára, ahol olyasmi történt az Argentína - Spanyolország női gyeplabda mérkőzés közben, amin sokan ledöbbentek, rengetegen nem értették, még többen azonban hatalmas röhögtek.

[[cikk9]]

10. Augusztusi toplistás visszatekintőnk tizedik helyére Tóth Andi egy másik szexizése fért fel, amin mentora, Andrei Mangra is szerepet kapott.

[[cikk10]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás