promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elizabeth Hurley 56 évesen is egy igazi bombázó, a legújabb képeivel több százezer embert vadított meg
Borítókép:  Elizabeth Hurley / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elizabeth Hurley ismét bebizonyította pár tűzforró fotóval, hogy az életkor az csak egy szám.

A bájkeverő, Austin Powers és egyebek között Pereld a nőt! című vígjátékok gyönyörű sztárja, Elizabeth Hurley már több évtizede számít a világ egyik legszebb színésznőjének, hiszen az emberek egyszerűen nem értik, hogyan lehet még 56 évesen is ennyire elképesztően szexi – a legutóbbi bejegyzése pedig csak rátesz még erre pár lapáttal.

Elizabeth Hurley az ünnepekkor felvett egy csillogó rózsaszín egyberuhát, ami annyira mély kivágással rendelkezett, hogy szinte kibuggyantak belőle a hatalmas, formás mellei, amikkel mindig képes meghódítani az embereket – bár úgy tűnik, hogy a híresség szíve már foglalt, hiszen az egyik képén Liam Neeson papírfigurája mellett pózolt mosolyogva.

Az biztos, hogy Elizabeth Hurley simán letagadhatna legalább 20 évet a korából, mivel ritka, hogy valaki ennyire jól tartja magát, és bőven 50 felett is bárkit az ujjai köré tud csavarni mindössze egyetlen pillantással – bár itt most egy vadító tekintetnél jóval többet láthatunk, így nem csoda, hogy már több százezer ember kedvelte a posztot:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás