promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztően gömbölyű feneke van a milliárdos Jeff Bezos barátnőjének
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az ünnepeket a Karib-tengeren töltötték, és nem bujkáltak a fotósok elől.

Az Amazon dollármilliárdos tulajdonosa, az 57 éves Jeff Bezos 2019-ben vált el feleségétől. MacKenzie Scott megkapta a vállalati részvények negyedét, ami akkor 35,6 milliárd dollárt ért, vagyis az asszony egyáltalán nem lett kisemmizve 26 év házasság után.

Bezos a kapcsolat vége felé jött össze jelenlegi barátnőjével, és minden tisztelet az övé, hiszen nem egy fiatal pipire cserélte le nejét, hanem a szintén 52 éves Lauren Sánchezre. A médiában dolgozó hölgy persze nemcsak imponálóan céltudatos és magabiztos, de rettentően csinos is, amit a közelmúltban készült lesifotók is bizonyítanak.

Bezos és párja a karib-tengeri St. Barts közelében pihengettek egy jachton karácsony környékén, mégpedig baráti társaságban, a szabadidejüket sok-sok romantikával fűszerezve. Lauren egyszerű kétrészes fekete bikinit vett fel, és szerencsére egyáltalán nem bujkált a paparazzók elől.

Így minden oldalról szemügyre vehettük formás idomait (lásd a Daily Mail kimerítő összeállítását), köztük az elképesztően gömbölyű fenekét, amellyel még ma is képes megbolondítani a férfiakat.

A hölgy a nap folyamán aztán többször is átöltözött, bár ezúttal nem a flancoláson, hanem a gondtalan pihenésen volt a hangsúly. Ehhez megfelelő helyszínül szolgált a 89 láb hosszú jacht, amely 2005-ben épült, és a kabinjaiban 7 embernek jut kényelmes szállás.

A hajó működtetése hetente 38–42 ezer dollárba (vagyis 13 millió forintba) kerül, de ez az Amazon 210 milliárd dollárra taksált vagyonnal rendelkező alapítójának olyan aprópénz, amiért talán lehajolni sem szokott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás