promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Miattatok éri meg kitartani” – Tóth Gabi nyilvánosan üzent az embereknek
Borítókép:  Tóth Gabi / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi mostanában többször is komoly botrányokba keveredett, de mégis van valami, ami tartja benne a lelket.

Tóth Gabira idén keményen rázúdult a népharag az „Az én szívem” című magyaros motívumokkal telezsúfolt klipje miatt, hiszen sokan álszentnek nevezték őt az egyesek szerint hirtelen jött „stílusváltás” miatt. Nemrég a „Mennyből az angyal” feldolgozása miatt is elég durva dolgokat mondtak neki – sőt, páran annyira gusztustalanok voltak, hogy már az énekesnő férje, Krausz Gábor sem bírta szó nélkül hagyni a dolgot.

Tóth Gabinak pár nappal ezelőtt jelent meg a „Szeretni jöttem” című legújabb zenéje, ami miatt szintén rengeteg támadást kapott, de úgy tűnik, hogy a híresség inkább a pozitív üzenetekre koncentrál, és többé nem hagyja, hogy utat törjenek a szívébe a rosszindulatú megnyilvánulások.

„A lelkem örül és tele van hálával. Nem is reméltem, hogy ennyien szeretni fogjátok az új dalomat a »Szeretni jöttem«-et és a hozzákészült videoklippet. Miattatok éri meg kitartani, küzdeni hittel és elszántsággal,  mert ha a dalaimon keresztül egyetlen lelket is sikerül megmenteni, segíteni , akkor már megérte! Sokak szívéhez utat talált az üzenetem, az, amit szerettem volna közvetíteni. Mai napig számtalan visszajelzés érkezik, némelyik egészen megható. Szeretnék néhányat megosztani veletek, név nélkül, mert tanulságosak és elgondolkodtatóak. Számomra ez volt az egyik legszebb karácsonyi ajándék”

– írta Tóth Gabi az egészen megható sorokat, amikkel a hűséges rajongóinak üzent, akik természetesen nagyon hálásak voltak a köszönetnyilvánításért.

Itt lehet megtekinteni Tóth Gabi posztját:

Itt pedig megnézhető a „Szeretni jöttem” klipje:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás