promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi feszülős ruhában mutatta meg a tökéletes testét, máris több tízezer lájkot kapott a dögös fotó
Borítókép:  Tóth Andi / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Andinak megint sikerült rendesen felforrósítania a hangulatot egy csábító képpel, amin bárki megcsodálhatja a formás domborulatait.

Tóth Andi rengeteg sikert tudhat maga mögött ebben az évben, hiszen egyebek között több slágert is lerakott az asztalra, ráadásul még a TV2 Dancing with the Stars című táncos műsorát is sikerült megnyernie a partnerével, Andrei Mangrával – akivel állítólag csupán barátok, de sokan mégis úgy gondolják, hogy titokban összejöttek.

Úgy tűnik, hogy Tóth Andi az utóbbi hónapokban egy kicsit lenyugodott, hiszen már nem halmozza a botrányokat, illetve a „magamutogatásból” is látványosan visszavett – de nem kell aggódniuk a rajongóinak, mivel most is rak ki azért magáról dögös fotókat/videókat: legutóbb például a konditeremben, feszülős ruhában mutatta meg a tökéletes testét.

Mondani sem kell, hogy csak úgy özönlöttek a kedvelések és a dicsérő kommentek a fiatal énekesnő posztjához, hiszen valóban nagyon dögös, így nem véletlen, hogy sokan őt tartják az ország legszebb nőjének.

Íme Tóth Andi vadító képe, ami mellett egy videó is helyet kapott:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás