promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi történt Tóth Gabival? – Szinte felismerhetetlen lett az énekesnő, a rajongói nagyon aggódnak érte
Borítókép:  Tóth Gabi / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi egészen meghökkentő fotókkal üzent az embereknek, sokan alig hittek a szemüknek.

Tóth Gabi nemrég ismét hatalmas botrányba keveredett, hiszen szinte megismétlődött az, ami az „Az én szívem” című dalának megjelenésekor történt: többen is kiakadtak rá, gusztustalan kommentekkel bombázták és álszentnek nevezték őt, pedig csupán annyit tett, hogy elénekelte a „Mennyből az angyal”-t – az eset annyira eldurvult, hogy már az énekesnő férje, Krausz Gábor sem bírta szó nélkül hagyni.

Tóth Gabi karácsony alkalmával nemrég új családi fotókat rakott ki, amik nagyon meglepték a közönséget, hiszen úgy tűnik, hogy a híresség leváltotta a szőke haját, és hosszú idő után visszatért a barnához – így sokak szerint egészen felismerhetetlen lett, bár a legtöbben egyetértenek abban, hogy még mindig nagyon csinos.

„Áldott Ünnepeket kívánunk mindenkinek”

– írta Tóth Gabi a képekhez, amik egyes kommentelőkből aggodalmat váltottak ki, hiszen egy ilyen mértékű változásnak több oka is lehet.

Könnyen elképzelhető, hogy Tóth Gabi azért lépte meg ezt a drasztikus stílusváltást, mert ezzel is szeretett volna új fejezetet nyitni az életében, és maga mögött hagyni a felé áradó negativitást – bár az is lehet, hogy csupán megunta a szőke frizuráját, és változást igényelt a lelke, ezért döntött így.

Itt lehet megnézni Tóth Gabi posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás