promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezt nem gondoltad volna Zendaya-ról! - bemutatjuk a híresség kevésbé ismert oldalát
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Zendaya számos filmes alakításával, zenei alkotásával és modell fényképeivel felkeltette már az emberek figyelmét - azonban ismerted már ezt az oldalát is? 

Zendaya már 18 évesen a Radio Disney Music díjátadójának házigazdája volt, aki már akkor szupersztárnak számított. Háta mögött tudhatott egy kiadott lemezt tele slágerekkel, szerepelt már több mint 10 filmben és a Disney csatornáján leadott sikersorozatában, az Indul a riszában is játszott. 

Már egészen fiatalon tudatában volt az emberekre gyakorolt befolyásának. Ez akkor is megmutatkozott, amikor nem engedett a producereknek a sorozatának címjavaslatával kapcsolatban. A Szuper fantasztikus Katy címet egyszerűen nem érezte magáénak, ezért álláspontjához ragaszkodva karakterének a neve egyszerűen csak K.C. lett - úgy gondolta, ez sokkal jobban passzol hozzá.

Már akkor tisztában volt az értékeivel, amelyeket képvisel.

Zendaya-ban sokan imádják, hogy egyszerűen nem lehet őt egy kategóriába beszorítani, hiszen a színészi pályafutása mellett azóta is él legalább két különböző oldala. Többek között az is, hogy szívén viseli a női jogokat és bátran ki is áll mellettük. 

Küldetése, hogy megmutassa a fiatal lányoknak, hogyan álljanak ki magukért és társaikért, és hogyan közvetítsenek szeretetet a nőknek. Zendaya szeretné, ha az emberek megértenék, milyen sokszínűek vagyunk, ezért fontos szerinte bemutatni a társadalmunkban jelenlévő különböző karaktereket és tapasztalatokat, amiket nőként megélnek. 

Talán kevesen tudják róla, de elsőszámú példaképe az édesanyja mellett Oprah Winfrey.

A sztár szerint ő tud igazán létrehozni egy közösséget és felülemelkedni ellenfeleinél, és erre törekszik ő is - nyilatkozta egy korábbi interjújában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás