promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ördög Nóra „nagy” fenekéről beszél a fél ország – Így reagált a műsorvezető a gusztustalan támadásokra
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ördög Nóra csupán egy ártatlan képet rakott ki magáról, de hatalmas beszólásokat kapott érte.

Az ország egyik legnépszerűbb, legprofibb műsorvezetőjének számít Ördög Nóra, akit nem csupán a tehetsége és a humora, hanem a szépsége miatt is kedvelnek az emberek, hiszen sokak szerint nincs nála gyönyörűbb tévés személyiség. Rengetegen örülnek, mikor megmutatja magát csinos ruhában, de most meglepő módon leginkább támadásokat kapott az egyik fotója miatt, amin hátulról láthatjuk őt egy csillogó ruhakölteményben – ugyanis egyesek szerint túl nagy a feneke, és ezt néhányan nyomdafestéket nem tűrő módon adták a híresség tudtára.

Ördög Nóra is látta a helyenként gusztustalan, rosszindulatú, támadó jellegű kommenteket, amikre még reagált is a tőle megszokott kedves stílusban:

„Sajnálom, de én szerettem magamról azt a hátulról képet is, még ha ilyen sok »kedves« megjegyzést is kapott a hátsóm. Úgy tűnik, én szeretem a nagy fenekem. Köszönöm a figyelmet!”

Ördög Nóra jól kezelte a szituációt, hiszen kiállt magáért és a testéért, amit természetesen egyáltalán nem kell szégyellnie, mivel az a lényeg, hogy ő jól érezze magát a bőrében – ez pedig a reakciója alapján megvan, így senki sem tudja bántani őt azzal, ha a külseje miatt beszólogat neki.

Íme Ördög Nóra „nagy port kavaró” képe, amiről már a fél ország beszél:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás