promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Keanu Reeves simán leugrik egy épület tetejéről, de egy dologtól mégis retteg – videó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Keanu Reeves elárulta, hogy az új Mátrix film miatt rengetegszer kellett leugrania egy magas épület tetejéről, de van valami, amit még ő sem vállalna be.

Sokan meglepődtek, mikor annak idején bejelentették, hogy 18 év kihagyás után jön a Mátrix című látványos kultuszfilm negyedik része Mátrix: Feltámadások címmel, ráadásul Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss is visszatérnek. Napokra vagyunk a premiertől, ezért Keanu Reeves sorra adja az interjúkat, ahol különböző érdekességeket árul el az alkotásról.

Keanu Reeves elmondta, hogy 18-19 alkalommal kellett leugrania egy 46 emeletes épület tetejéről a Mátrix: Feltámadások forgatásán – ez pedig saját elmondása szerint élete eddigi legőrültebb kaszkadőrmutatványa volt, ami nála egészen nagy szónak számít, hiszen ő elég bevállalós.

Úgy tűnik, hogy Keanu Reeves nagyon bátor, viszont van valami, amitől még ő is fél, és ez nem más, mint a kötélugrás, vagyis a bungee jumping – szóval ne várjuk, hogy a világsztár bármikor is igent mond egy ilyen jelenetre, akármennyire is ütős lenne egy John Wick filmben.

Itt lehet megnézni egy részletet Keanu Reeves interjújából:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás