promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durvul A Nagy Ő, két lány is hatalmas pofont kapott Tóth Dávidtól
Borítókép:  TV2/A Nagy Ő - Bachelor
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egyértelműen körvonalazódik, melyik három versenyző közül fog párt választani a kajakos.

Ráfordult a második hetére A Nagy Ő párkereső reality, és végre nemcsak a sötétben tapogatózunk. Egyre nyilvánvalóbbá válik, ki az a három lány, akinek esélye van a végső sikerre, Tóth Dávid szívének elnyerésére.

A december 13-i (hetedik) adás 10 perc csúszással kezdődött, illetve 20 perccel később ért véget a tervezettnél, de a kíváncsi nézők ezúttal valószínűleg rutinosabbak voltak, mint a múltkor, és ezt is belekalkulálva izgulhatták végig a történéseket, nem maradtak le róla.

Meglepő csavarokból ezúttal sem akadt hiány, Dávid olyan megbízhatóan teljesít ezen a téren, mint egy svájci óra. Elhívta például Evelint a szigetére, elvileg azzal a céllal, hogy újra egymásra találjanak, de végül szegény lány akkora pofont kapott tőle, hogy alig fért el rajta.

„Valamiért úgy látom, hogy nem vagy felhőtlenül boldog. Öntsd ki a lelked, hadd ismerjelek meg igazából”

– kötözködött Dávid, és ezzel alighanem mindenkit meglepett. A legfőképpen persze szerencsétlen Evelint, aki köpni-nyelni nem tudott.

„Ha ez nem tetszik neked, akkor miért vagyok itt? Meghittebb randit vártam”

– kapta fel a vizet a 26 éves pénzügyi asszisztens, akinek valóban annyira romantikusra sikeredett a találkája, mint egy rendőrségi kihallgatás. Teljesen elbeszéltek egymás mellett a férfival, így nem lenne nagy meglepetés, ha Evelintől búcsúznunk kellene a következő Rózsaceremónia után.

„Nem sok esélyt látok arra, hogy visszataláljanak egymáshoz”

– állapította meg elégedetten Fanni is, aki aztán kis időn belül hasonló szituációban találta magát. A lányok buja táncai és erotikus történetmesélései után beszélgetési lehetőséget kért Dávidtól, és számon kérte rajta, hogy legutóbb miért Laura kapta az első rózsát.

„Jól gondold meg, hogy mit válaszolsz, mert felállok, és visszamegyek a többiekhez. Egyébként nem tudsz megsérteni”

– mondta Fanni a kajakosnak, aki persze (nem ismerve a női logikát) őszinte válaszával egy pillanat alatt vérig sértette a 29 éves anyukát.

„Levett a lábamról”

– közölte ábrándozó tekintettel Dávid, mire Fanni felpaprikázva száguldott vissza a lányokhoz. Annyit azonban sikerült ezzel elérnie, hogy a srác hamarosan tisztázó beszélgetésre hívta őt, amit egy romantikus helikopterezés és tóparti ebéd keretében oldott meg.

„Nem tudom, mivel érdemelte ezt ki. Nekem is hisztizni és féltékenykedni kellene?”

– pufogott Rebeka, rátapintva a lényegre. Arra valószínűleg a nézők sem számítottak, hogy Fanni a sírból visszahozza Dávid iránta való lelkesedését, de a lány forró csókokkal kicsikarta, hogy a férfi ismét komolyan számoljon vele.

Annyira azért persze nem, hogy a Rózsaceremónia előtt még ne flörtöljön és smároljon egy kicsit Annabellával, ráadásul mindezt úgy, hogy a két legnagyobb rivális, Laura és Fanni is tudomást szerezzenek róla.

„Furcsa a helyzeted, de ezt elsősorban annak köszönheted, mert elhiteted mindenkivel, hogy ő az igazi”

– mutatott rá a lényegre Stohl András műsorvezető egy tűpontos megfogalmazással. Ezzel annyit sikerült is elérnie, hogy Dávid végre egyértelműen kizárt egy lányt (Cintiát) a folytatásból, de hogy mellette ki csomagolhat még, az a nyolcadik adásból derül ki.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás