promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Aurelio elárulta, hogy mivel üti majd el az időt a börtönben
Borítókép:  YouTube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Aurelio nemsokára rácsok mögé kerül, ahol bőven lesz ideje gondolkozni, így ehhez méltó tevékenységet választott.

Aurelio győztesen távozott a Való Világból, de újabb „valóságshowban” szerepelhet majd hamarosan - igaz kicsit másképpen. A karácsonyi ünnepek után búcsút kell vennie a külvilágtól újra, ugyanis bevonul a rácsok mögé.

A valóságshow-szereplő azt mondja, hogy nem fél a börtöntől, a rágalmazások és személyiségzavara miatt pszichológusi segítséget is kapott. 

Korábban kijelentette azt is, hogy nem hajlandó a rácsok mögé vonulni, de az ítélet után megváltozott a hozzáállása: már nem fél attól, hogy mi fog odabent történni. Ennek ellenére már azt is megpróbálta elintézni, hogy ne a magyar börtönben kelljen letöltenie büntetését - kettős állampolgárként esélye van arra is, hogy egy svájci luxusbörtönbe vonuljon.

2017 őszén Aureliótól egy szórakozóhelyen közel 200 ezer forintot lopott el egy régi ismerőse. A vád szerint az egykori Való Világ-nyertes több barátjával együtt fogságba ejtette az illetőt, hogy visszaszerezzék tőle a pénzösszeget.

Az ügy sokáig elhúzódott, ám nemrég a bíróság végleges határozatot hozott: Aureliót 2 év 3 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték.

Korábban már drogügyei miatt 1 év és 2 hónapot is kapott, ezt most hozzáadták a mostani ítélethez. A botrányhős azonban már elmondása szerint nem aggódik: elhatározta, hogy könyvet fog írni a börtönben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás