Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Alekosznál betelt a pohár: rendőrséggel és perrel fenyeget már

Alekosznál betelt a pohár: rendőrséggel és perrel fenyeget már

Színes

Alekosznál betelt a pohár: rendőrséggel és perrel fenyeget már

Színes

Promotions 10:10

Alekosznak elege van abból, hogy visszaélnek a nevével. Komoly lépésre szánta el magát.

Alekosz nemrég komoly elhatározásra jutott. Rádöbbent arra, hogy nem érdemes kultúráltnak, udvariasnak, lovagiasnak lennie a hölgyekkel, mikor a mai nők csupán a tetovált, kigyúrt, BMW-vel macsóskodó, bunkó stílusú férfiakat kedvelik. Éppen ezért úgy döntött, ő is ilyen férfi lesz: hetente többször jár edzőterembe, felhagyott a kulturális programokkal, és hamarosan tetoválásokat is fog csináltatni magának.

Alekosz a napokban esett túl utolsó komoly interjúján, amivel egy hosszú időszakot zárt le az életében.

„Ezután már csak a primitivitás, gyúrás, BMW, és tetoválás lesz. Semmi politika, semmi kultúra, még közélet sem. Színházba se járok”

- írta a közösségi oldalán az egykori VV-szereplő.

Legfrissebb posztjában Alekosz felhívta az emberek és a sajtó figyelmét arra, hogy egyedül a Facebook-on van fent, sem a Tik Tok-on, sem az Instagramon nem kezel saját oldalt. Egyben megfenyegette azt a személyt, aki a hamis profilokat csinálta, hogy ha nem tünteti fel, hogy az oldalak nem ő hozzá köthetők, akkor jogi lépéseket fog tenni ellene.

„Három napot adok az alábbi oldalakat a nevemben üzemeltető személynek arra, hogy az oldalain feltűntesse, nem eredeti Alekosz profil. ▪️ Amennyiben nem teszi meg, úgy előbb rendőrségi, majd polgári peres eljárást kezdeményezek vele szemben személyemmelvaló visszaélés miatt”

- írta a posztjában Alekosz.

Borítókép: Nagy Alekosz