promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Még az én életemben bizonyítékot találunk az idegenek létezésére – állítja a popsztár
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kim Wilde nem a levegőbe beszél, hiszen bő egy évtizede maga is észlelt ufót.

Kim Wilde a nyolcvanas évek egyik legdögösebb angol énekesnője volt. 61 éves korára már kissé megkopott a ragyogása, de még mindig tudja, hogyan hívja fel magára a figyelmet. Most például azzal, hogy állítása szerint találkozott egy ufóval.

Az eset még 2009-ben történt, de olyan nagy hatással volt rá, hogy Kim meg van győződve arról: még az ő életében egyértelmű bizonyíték születik az idegenek létezésére. Miért is ne lehetne így?

„Az egyetlen dolog, amit biztosan érzek, hogy mire lefut életem szalagja, bekövetkezik az idegenek leleplezése”

– fogalmazott kissé költőien az egykori popsztár. Aztán pontosított, szerinte nem kell rögtön nagy és fejlett civilizációkba botlanunk, elég, ha apró, mikrobiális élet nyomaira bukkanunk egy másik bolygón.

Fotó: Profimedia

Az énekesnő azt is elárulta, hogyan zajlott az ő 12 évvel ezelőtti ufóészlelése. A hertfordshire-i háza fölött látott egy különleges jelenséget, amit máig nem tud megmagyarázni, viszont azóta a kételyei is eltűntek az idegenekkel kapcsolatban.

„Felnéztem az égre, ahol egy kiterjedt fénykör táncolt, mellette pedig egy kisebb, de olyan módon, amit sem azelőtt, sem azután nem láttam”

– írta le a történteket Kim. Minderről az ITV csatorna egyik női műsorában beszélt, sőt azt is elárulta, hogy a kertjükben akkor a férje és az egyik barátjuk is ott tartózkodott. Aztán egy helikopter is megjelent, mintha keresne valamit, de végül teljes lett a nyugalom.

„A fény egyébként ott maradt egy felhő mögött, de mindenki azt hitte, hogy csak a szürkebarát beszél belőlem. Folyamatos mozgásban volt, majd egy kisebb fény csatlakozott hozzá”

– mutatott rá az énekes arra, hogy a hitetlenkedés és kétely ilyenkor a legtöbb ember gyakori reakciója. Lefilmezni végül nem tudták az ufót, de Kim azóta sem hiszi el, hogy ekkora szerencséje lehetett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás