promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jön az újabb botrány? Tóth Gabi már most felkészülhet a gusztustalan támadásokra
Borítókép:  Tóth Gabi / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hamarosan érkezik Tóth Gabi legújabb klipje, ami valószínűleg megint akkora botrányt fog okozni, mint az előző.

Tóth Gabi pár hónappal korábban óriási botrányba keveredett az „Az én szívem” című dalának klipje miatt, ami tele volt magyar motívumokkal. Az egykor vadóc rockerként megismert énekesnőt egyebek között álszentséggel vádolták, hogy hirtelen „magyar ősanya”-ként mutatkozott, így a videó alatt letiltották a kommentelés lehetőségét – ez pedig még több feszültséget szült.

Azóta kiderült, hogy Tóth Gabi életében mindig is fontos szerepe volt a vallásnak és a hazaszeretetnek, így állítólag egyáltalán nem arról van szó, hogy ő hirtelen megváltozott – csupán most jött el az ideje annak, hogy ezt az oldalát is jobban megismerhesse a közönség.

Ettől függetlenül szinte biztosak lehetünk benne, hogy hamarosan újabb botrány fog kialakulni, hiszen nemsokára jön Tóth Gabi legújabb klipje, ami a jelek szerint hasonló hangvételű lesz, mint az „Az én szívem” videója – szóval valószínűleg most is ki fognak akadni páran.

„Téli meseországban jártunk tegnap. Egy csodaszép településen fedeztük fel hazánk rejtett kincseit, és ezt az élményt szeretném veletek is megosztani! Ugyan még meglepetés, de az új dalom klipjét forgattuk, amit rövidesen Ti is láthattok majd. Nagyon izgulok, hogy milyen lesz majd a fogadtatás”

– írta Tóth Gabi, aki az utolsó mondattal minden bizonnyal az előző balhéra utalt.

Itt lehet megtekinteni a bejegyzést:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás