promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Leléptél apuka?!” - Berki Krisztián megtörte a csendet, és elmondta, mi van Mazsival
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A követői folyamatosan kérdésekkel bombázzák Berki Krisztiánt, hogy mi van vele és Mazsival, és most végre elmondta.

Berki Krisztián és Mazsi nemrég levették a közösségi oldalaikról, hogy egy párt alkotnak, azóta pedig mindenki azt találgatja, hogy mi lehet köztük. Mind ez idáig egyikük se volt hajlandó nyilatkozni az ügyről, pedig a követőik is folyamatosan kérdésekkel bombázzák őket.

Úgy tűnik, Berki Krisztián eddig bírta a hallgatást, ugyanis legutóbbi posztja alatt több kommentelőnek is válaszolt; persze az ő rá jellemző stílusban.

„Érdekes , hogy se te sem Mazsi nem tesz ki közös képet , tényleg biztos valamit jól csináltok , amikor eddig állandóan mentek a posztok . Leléptél apuka …!?”

- írta az egyik kommentelő, mire Berki annyit reagált, hogy:

„imádom a gondolatmeneted”

Egy másik hozzászóló már visszafogottabban érdeklődött, de Krisztián neki is csak kikerülő választ adott, a végén egy hatalmas felütéssel:

„Kommentelő: Minden oké köztetek Mazsival? Hiányoljuk a közös posztjaitokat.

B.K.: Akkor megint jól csinálunk valamit...ha hiányoltok. Érdekes, amikor közös képek vannak...érzelmekkel akkor: ”mit erőlködünk kifelé” hogy mennyire szeretjük egymást... amikor meg nincsenek közös képek akkor meg azt hiányolják az emberek. Hamarosan érkezünk egy nagy anyaggal”

Hogy pontosan mit takarhat a nagy anyag, azt Krisztián nem fejtette ki. Vannak, akik szerint Berkiék szándékosan keltettek pánikot a közösségi oldalaikon, hogy az emberek azt higgyék, közös gyermekük születése után elválnak, aztán eladnak egy exkluzív interjút az egyik bulvár lapnak, amiben kiderül, hogy valójában semmi probléma nincs a házasságukban, viszont az interjúval megint keresnek maguknak egy kis pénzt, hogy Krisztián azt is online fogadáson szórhassa el.

Ráadásul a fenti kommentelések is egy olyan poszt alatt zajlottak, amiben Krisztián azzal dicsekedett, hogy mennyi pénzt nyert.

[[k]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás