promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jelenleg őt utálják a legjobban A Konyhafőnök VIP rajongói
Borítókép:  RTL Klub official
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A legnagyobb feszültség Szandi és Görög Zita között volt a műsorban, de a másik csapatban is volt szóváltás.

Kezdetét vette a csapatos pontszerzés, vagyis A Konyhafőnök VIP középdöntős szakasza, ami cseppet sem volt feszültségmentes.

Az első feladatban hamisítatlan lappföldi hangulat uralta a konyhát. A kék és piros csapattól 3-3 tányérnyi, skandináv ihletésű menüt várt a zsűri. A menüt Erős Antónia, Szabó Zsófi, Nádai Anikó, Sipos Tomi és Király Peti kóstolták meg.

A második feladat is megdolgoztatta a csapatokat. A Mestercukrász zsűritagja, Juhos Joci érkezett, hogy sokkolja a versenyzőket. Nem volt egyszerű dolguk a hírességeknek, mivel egy tükörglazúros mousse tortát várt tőlük a sztárcukrásszal kiegészült zsűri. A műsort gyakorlatilag teljesen elvitte az, hogy Szandi és Görög Zita között óriási feszültség alakult ki.

Az egyik rajongói csoportban ennek hangot is adtak a kommentelők, akiknek nagyon nem tetszett Szandi hozzáállása.

„Szandi nagyon idegesítő, olyan mint egy mérgezett egér!”

„Szandinak nagyon nem tett jót ez a műsor. Borzasztóan viselkedik !!”

„Amilyen pofákat vág Szandi csak lesek,mintha nem is ő lenne!”

Lehet, hogy Szandi és Görög Zita között nagy volt a feszültség, de mind a két pontot a kék csapat zsebelte be. Persze ehhez kellett az is, hogy a pirosak teljesen szétessenek. Ezt bizony Rácz Jenő is észrevette.

A vége az lett, hogy amíg a kék csapat békülni próbált egymással, addig Muri Enikő és Rába Timi a kulisszák mögött csak még jobban egymásnak ugrott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás