promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
II. Erzsébetről olyan történet derült ki, hogy a nevetéstől kicsordul majd a könnyed is - a főszerepben a a szókimondó szerelő és Őfelsége!
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Őfelsége nem vette zokon a kis beszólást.

A Buckingham-palotában egy asztallal baleset történt, és kihívtak egy szerelőt, hogy nézzen rá. Eddig minden a megszokott rendben is ment, aztán később kiderült, hogy a szerelő nem először járt a palotában, sőt, volt néhány rossz tapasztalata is az ottani teával.

De erre csak akkor derült fény, amikor maga II. Erzsébet invitálta egy csésze teára az úriembert. Ám őfelsége úgy közelítette meg a színhelyet, hogy a szerelő az asztal alatt volt, így nem láthatta, hogy ki szólítja meg.

A férfi a barátságos invitálásra úgy felelt, hogy igen, kér, csupán annyi kitétele volt, hogy nem abból a förtelemből kér, amelyből korábban kapott. Hozzátette azt is, hogy porceláncsésze helyett jó lesz egy bögréből is.

A férfi csak akkor tudta meg, hogy kivel beszélt, miután kimászott az asztal alól.

A királynőt azonban egyáltalán nem bántotta meg ezzel, később őfelsége örömmel fogyasztott el egy csésze teát a szerelővel.

A történetet nemrégikben Kevin Andrews osztotta meg a nagyközönséggel egy sorozatban, amely a királyi család titkaival foglalkozik.

Még több érdekesség érdekel a brit királyi családdal kapcsolatban?

(via Blikk Rúzs)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás