promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi káromkodva osztotta ki az egyik kommentelőt, míg Curtis súlyos büntetést kapott – időkapszula
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Andi valószínűleg tavaly virgácsot kapott ezért, de ő nem az a típus, akit ez érdekelni fog.

Az időkapszula rovatunkban ismét egy évet megyünk vissza az időben, és megnézzük, hogy mi történt akkor. Tóth Andinak még mindig kint van Instagramon a posztja, amiben egy negatív kritikát torol meg.

Az énekesnő káromkodva kelt ki magából tavaly. Lehet a Mikulás ezt nem díjazta, de ez őt érdekelte a legkevésbé. Tóth Andi anno leírta, hogy ő egy lázadó valamint karakán csaj, és az is fog maradni. Azt is megnézhetitek, hogyan nézett ki 16 évesen.

Curtis nem csak szereti a focit, de játszik is, ha ideje engedi, na meg persze ha nem tiltják el. A rapper anno piros lapot kapott, miután egy fiatal csapattársa védelmére kelt, és dulakodásba keveredett. Curtis amúgy nem rég Londonban járt, mivel Lőw Zsolt meghívta őt egy Chelsea mérkőzésre.

Az ilyenekért mindig érdemes kicsit visszamenni az időben. A Manchester United ügyvezető alelnöke, Ed Woodward tavaly ilyenkor még megvédte Ole Gunnar Solskjaert, aki ugyebár a csapat edzője volt. A norvég szakember tényleg rengeteg türelmet kapott, de november vége előtt távoznia kellett. Most Ralf Rangnick irányítja a csapatot.

Tavaly ilyenkor sajnos távozott egy színészlegenda, mivel december 5-én, gödöllői otthonában elhunyt Pécsi Ildikó Kossuth- és Jászai-díjas színésznő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás