promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Véget ért II. Erzsébet uralkodása, VV Virág nagyon kívánós kedvében volt
Borítókép:  II. Erzsébet / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hírösszefoglalónkból kiderül, hogy ezen a héten az Omega-együttes és Kóbor János állapota, II. Erzsébet uralkodásának vége, VV Virág és a Vodafone érdekelte leginkább olvasóinkat.

A rajongók legnagyobb bánatára állítólag egyáltalán nem javul a legendás Kóbor János állapota, az Omega-együttes menedzsere nagyon rossz híreket közölt Meckyről:

A nemrég indított időkapszula rovatunk egyik cikkéből kiderült, hogy egy évvel ezelőtt VV Virág nagyban élvezte a villalétet, a Barátok közt rajongói azonban szomorú híreket kaptak:

Szomorú hírt kaptak a brit királyi család kedvelői, ugyanis véget ért II. Erzsébet uralkodása – de szerencsére nem úgy, ahogy sokan gondolnák:

Az Omega hozott egy kis boldogságot a hűséges rajongók életébe, akik jelenleg is nagyon aggódnak a zenekar frontemberéért, Kóbor Jánosért, aki éppen kórházban van:

Úgy tűnik, hogy a Vodafone rendesen fel tudja idegesíteni az embereket, ugyanis egy egyszerű telefonos ügyintézés alatt akár egy mozifilmet is megnézhetnének azok, akik kapcsolatba akarnak lépni a céggel:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás