promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
ByeAlex egy nagyon különleges vendéget hívott meg az X-Faktorra, akit nem láthattál az adásban
Borítókép:  RTL Klub official
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy néz ki ByeAlex és a barátnője között elkezdett egyre komolyabbra fordulni a dolog.

Az X-Faktor 2021-es évadának harmadik élő showjában, a versenyzőknek már két produkcióval kellett bizonyítaniuk, a továbbjutást jelképező két székért pedig hatalmas harc folyt.

Végül Mardoll és a The Harmonies számára véget ért a verseny.

A műsor rajongóit persze közben az is lázban tartotta, hogy ByeAlexnek új barátnője van. Az X-Faktor mentora szívesen beszélget mindenkivel, rengetegszer kommentel a posztjai alá, de a magánéletét ő is igyekszik megvédeni. Mivel Alex hazánkban kiemelt híresség, így ezt elég nehéz összehozni.

Azt már régóta kiszagolta a bulvársajtót, hogy az előadó egy Benjamina nevű lánnyal találkozgat. A dolgok elkezdtek komolyra fordulni, mert ByeAlex az X-Faktorra is elvitte a párját, akit bemutatott a stábnak is a mentor társainak is. Úgy néz ki tényleg kezd komolyra fordulni a dolog.

Benjaminát a többség nem láthatta, mivel Alex akkor beszélgetett vele, amikor a tévében a reklámok mentek. A Blikk azért készített róluk egy fotót, amit ide kattintva tudtok megnézni.

ByeAlexet mindig megkeresik, de továbbra sem nyilatkozik semmit az új szerelméről. Az X-Faktor mentora büszkén vállalja a párját mindenki előtt, csak egyértelműen szeretné elkerülni, hogy a bulvársajtó a párján csüngjön.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás