Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hihetetlen: az Austin Powers sztárja nagyon durván megváltozott, így néz ki most – fotó

Hihetetlen: az Austin Powers sztárja nagyon durván megváltozott, így néz ki most – fotó

Színes

Hihetetlen: az Austin Powers sztárja nagyon durván megváltozott, így néz ki most – fotó

Színes

Baranyecz János 07:07

Szinte felismerhetetlenné vált a zseniális komikus, Mike Myers, akinek egyebek között az Austin Powers-szériát is köszönhetjük.

1997-ben mutatták be a Szőr Austin Powers: Őfelsége titkolt ügynöke című vígjátékot, ami a James Bond-filmek paródiája volt, és megismerhettük benne a Mike Myers által alakított „szexi” angol szuperkémet, akit több évtizednyi lefagyasztás után kiolvasztanak, hogy megakadályozza az ősellensége, Dr. Genya gonosz tervét – az alkotás annyira zseniális volt, hogy még két folytatást kapott, a harmadik rész ráadásul akkoriban minden idők egyik legsikeresebb komédiájának számított Amerikában.

Kevesen tudják, de az Austin Powers-szériát a jelenleg 58 éves főszereplő, Mike Myers írta, akit még olyan alkotásokban láthattunk az utóbbi évtizedekben, mint például a Wayne világa, Elbaltázott nászéjszaka, Love Guru, Becstelen brigantyk vagy a Bohém rapszódia – de eredetileg Shrek hangját is ő kölcsönözte a népszerű animációs filmekben.

A szinte felismerhetetlenné vált Mike Myers hatalmas sikereket és bukásokat tudhat maga mögött, manapság pedig nem kifejezetten aktív, de azért néha fel-feltűnik pár alkotásban – de hamarosan többet láthatjuk őt, hiszen éppen egy minisorozaton dolgozik, illetve állítólag az Austin Powers negyedik része is a tervei között szerepel, aminek biztos, hogy nagyon örülnek a rajongók.

Így ismerhettük meg Mike Myerst az Austin Powersben:

És így néz ki manapság:


Kép: Profimedia

Borítókép: Austin Powers szerepében Mike Myers / Profimedia