promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hihetetlen: az Austin Powers sztárja nagyon durván megváltozott, így néz ki most – fotó
Borítókép:  Austin Powers szerepében Mike Myers / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szinte felismerhetetlenné vált a zseniális komikus, Mike Myers, akinek egyebek között az Austin Powers-szériát is köszönhetjük.

1997-ben mutatták be a Szőr Austin Powers: Őfelsége titkolt ügynöke című vígjátékot, ami a James Bond-filmek paródiája volt, és megismerhettük benne a Mike Myers által alakított „szexi” angol szuperkémet, akit több évtizednyi lefagyasztás után kiolvasztanak, hogy megakadályozza az ősellensége, Dr. Genya gonosz tervét – az alkotás annyira zseniális volt, hogy még két folytatást kapott, a harmadik rész ráadásul akkoriban minden idők egyik legsikeresebb komédiájának számított Amerikában.

Kevesen tudják, de az Austin Powers-szériát a jelenleg 58 éves főszereplő, Mike Myers írta, akit még olyan alkotásokban láthattunk az utóbbi évtizedekben, mint például a Wayne világa, Elbaltázott nászéjszaka, Love Guru, Becstelen brigantyk vagy a Bohém rapszódia – de eredetileg Shrek hangját is ő kölcsönözte a népszerű animációs filmekben.

A szinte felismerhetetlenné vált Mike Myers hatalmas sikereket és bukásokat tudhat maga mögött, manapság pedig nem kifejezetten aktív, de azért néha fel-feltűnik pár alkotásban – de hamarosan többet láthatjuk őt, hiszen éppen egy minisorozaton dolgozik, illetve állítólag az Austin Powers negyedik része is a tervei között szerepel, aminek biztos, hogy nagyon örülnek a rajongók.

Így ismerhettük meg Mike Myerst az Austin Powersben:

És így néz ki manapság:


Kép: Profimedia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás