promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megható hír: Kóbor Jánost, az Omega frontemberét ezzel az ajándékkal várják már
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egész Magyarország aggódik a legendáért, sokan pedig már meglepetésekkel várják őt.

Az Omega frontemberének állapotáról jelenleg nem sokat tudni, az Omega-együttes tagjai azonban nagyon bíznak Kóbor János mihamarabbi felépülésében. Az énekes még november közepén került kórházba koronavírussal, most a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikán kezelik, jelenleg csak felesége látogathatja őt.

Korábban Molnár György Elefánt egy nagyon reményt keltő nyilatkozott Meckyvel kapcsolatban a Blikk-nek, mint mondta:

„Mecky régen atletizált, futott, majd amikor abbahagyta, akkor sem ült otthon. Kosarazott, lovagolt, síelt, szóval nagyon aktív volt. Persze, egy idő után nem maradt ilyenekre ideje, de akkor is olyan jó kondiban volt, hogy el sem hittük. Jó volt nézni, hogy egy több órás koncertet olyan könnyedséggel tolt végig, hogy azt a fiatalok is megirigyelhetnék. Közel a nyolcvanhoz a vitorlázás sem okozott neki nehézséget, pedig aki hajózik, tudja, hogy ott bizony nagy erőre van szükség”

Most a Bors számolt be arról, hogy Kóbor János egy portré-festményt fog kapni, miután kijöhet majd a kórházból. Kóbor ugyanis ifjúkorában sportolt, számos egykori sportoló pedig örömmel emlékezik rá. Németh Nyiba Sándor, a szabadfogású válogatott egykori szövetségi kapitánya pedig ezzel a portré-festménnyel várja őt majd.

Németh Nyiba úgy nyilatkozott a lapnak, hogy a napokban nyitották meg Szolnokon az általa gardírozott Magyar Rocklegendák vándorkiállítást, amelyre két festményt is rendeltek Kóbor Jánosról.

Az egyiket ­Pintér Miklós Krúdy Díszokleveles művész alkotta, míg a másikat Bitári István festő, grafikus készítette. 

Németh Nyiba azt is elmondta a Bors-nak, hogy  a Pintér-féle festményt szeretné majd átadni Kóbornak törökbálinti otthonában, ha kijön a kórházból. A kép a Bors oldalán megtekinthető.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás