promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gáspár Bea lebukott! A Tinderen keres párt magának
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gáspár Bea álnéven van fent a Tinderen. Mit szól ehhez Gáspár Győző?

Óriási titokra derült fény a Gáspár-családból, ami sokakat megdöbbentett. Eddig mindenki úgy tudta, hogy Győző és Bea boldog házasságban, jól élnek egymással, viszont a Life TV Van életünk című műsorában nagyon összekapott a házaspár.

Ennek az lett az eredménye, hogy Győzike Berki Krisztiánnál húzta meg magát, Bea asszony pedig álnéven regisztrált a Tinderre.

„Győző azt mondta, hogy én fabatkát sem érek, és nélküle én soha nem fogok egy normális embert kapni, hiszen ő egy etalon... olyat, mint ő, soha... Úgyhogy regisztráltam. Itt a faluban sokan vannak fenn, és nem akarom magam dicsérni, de nálam sokkal csúnyábbak is párra leltek"

- mondta a műsorban Bea, aki egyben azt is elárulta, hogy ha választania kellene a kigyúrt vagy a kocka férfiak között, miért a kockák mellett döntene.

„Szerintem a kocka volt az igazi, azoknak olyan igazi arca volt. (...) A kocka emberek nekem tetszenek, azok sokat keresnek, ülnek egy helyzetben, nem szólnak semmit. Nekem ilyen kéne, aki ül egy helyben, nem szól semmit, nyomja azt a rohadt gépet, aztán kész. Hazajön este, »mi a kaja«, örül annak, amit főzök, nem variál”

Persze a Van életünk-ben látott történéseknek pont annyi köze van az celebek valós életéhez, mint a Győzike Show-nak a valósághoz. A szóban forgó jelenetet az alábbi videóban nézhetitek meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás