promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezt üzente az országnak Szabó Zsófi és Shane Tusup, miután több hónapnyi titkolózás után felvállalták a kapcsolatukat
Borítókép:  Szabó Zsófi / rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nincs több titok, Szabó Zsófi és Shane Tusup egy párt alkotnak, ráadásul most nyilvánosan üzentek az embereknek ezzel kapcsolatban.

Igaznak bizonyultak az utóbbi hónapok pletykái, ugyanis Szabó Zsófi és Shane Tusup nemrég bevallották, hogy összejöttek, és nagyon boldogok együtt. Sokan örültek ennek, hiszen tényleg látni rajtuk, hogy jól érzik magukat egymás társaságában, Szabó Zsófi pedig most elárulta, hogy miért döntöttek úgy Shane Tusuppal, hogy a nyilvánosság előtt is felvállalják a kapcsolatukat.

„Légy erős és bátor! Nem könnyű, hogy lesifotósok és olvasóriporterek követnek lépten nyomon…ezért döntöttünk úgy Shane-nel, hogy kiállunk megmutatjuk magunkat és most először beszélünk a kapcsolatunkról, annak reményében, hogy ezután hétköznapibb párként élhetünk”

– írta Szabó Zsófi, aki utána mindenkinek megköszönte a támogatást.

Shane Tusup is így tett, hiszen külön bejegyzésben árulta el, hogy mennyire sokat jelent neki és szerelmének az a sok jókívánság, amit a nagy bejelentés óta kaptak az emberektől – és persze ő is megosztott a követőivel egy kicsit érzelmesebb gondolatot:

„Ő és én. Egy nap mindennek értelme lesz, és rájössz, hogy minden okkal történt.”

Íme az ország legújabb sztárpárja:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás