Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nádai Anikó mindenkit meglepett az új orrával, sokan fel sem ismerik – fotó

Nádai Anikó mindenkit meglepett az új orrával, sokan fel sem ismerik – fotó

Színes

Nádai Anikó mindenkit meglepett az új orrával, sokan fel sem ismerik – fotó

Színes

Baranyecz János 13:32

Nádai Anikó most először mutatta meg az új orrát, amivel sikerült rendesen meglepnie a követőit, hiszen egyesek alig ismerik fel így.

Nádai Anikó nemrég bejelentette, hogy ismét kés alá fekszik, ugyanis már hosszú évek óta elégedetlen az orrával, ezért most úgy érezte, hogy eljött az ideje egy szépészeti beavatkozásnak. A több órás plasztikai műtét után a műsorvezetőnek nem voltak fájdalmai, de alig tudott levegőt venni, illetve aludni – szerencsére a párja és kisgyermeke segítettek neki átvészelni a kényelmetlen időszakot.

„Gyerekkoromban volt egy orrtörésem, a porc darabokban volt azóta is, emellett orrsövényferdülésem is volt. Ez többórás műtét, és úgy voltam vele, hogy ha már kés alá fekszem, akkor egyúttal egy esztétikai korrekciót is kérek”

– mesélte Nádai Anikó a Blikknek.

A híresség nagyon elégedett a végeredménnyel, amit nemrég meg is mutatott a világnak, és az eddigi visszajelzések alapján a követői is úgy gondolják, hogy jól sikerült a műtét – bár voltak olyanok is, akik szerint egészen felismerhetetlen lett az új orrával Nádai Anikó, aki amúgy szintén idegennek érezte az arcát a kezdeti időszakban:

„Nagyon szeretem az új arcom, sokan pedig észre sem veszik a változást. Épp ez is volt a célom, hogy természetes maradjon az arcom. Amikor lekerült a kötés, eleinte olyan volt, mintha egy ismeretlen arcot látnék. Furcsa, hogy más néz vissza rám a tükörből”.

Íme Nádai Anikó új kinézete:

Borítókép: Nádai Anikó / youtube.com/LifeTV (screenshot)