Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nádai Anikó komoly döntést hozott: ismét kés alá fekszik – Azt is elárulta, hogy miért!

Nádai Anikó komoly döntést hozott: ismét kés alá fekszik – Azt is elárulta, hogy miért!

Színes

Nádai Anikó komoly döntést hozott: ismét kés alá fekszik – Azt is elárulta, hogy miért!

Színes

Promotions 21:01

Nádai Anikó elhatározta, hogy plasztikai műtétet végeztet az orrán, amivel amúgy már gyerekkora óta elégedetlen.

Az egykori Való Világ játékos, Nádai Anikó nemrég feltűnt az RTL Klub Nyerő páros című műsorában, ahonnan elsőként esett ki a szerelmével – de azért így is sikerült egy kifejezetten maradandó pillanattal megajándékoznia a nézőket, hiszen nem ismerte a Drága örökösök színészét, Molnár Gusztit, és találgatással próbált rájönni, hogy vajon ki lehet ő.

Nádai Anikó most komoly döntést hozott, ugyanis ismételten kés alá fekszik, hogy megcsináltassa az orrát, amivel egy gyerekkori baleset óta elégedetlen.

„Hosszú évek, rengeteg utánajárás, véleménykikérés, tapasztalatok meghallgatása előzte meg a döntésem, hogy belevágok az orrplasztikába. [...] De kezdjük az elején. Ez az érzés gyerekkoromban kezdődött, történt egy kisebb baleset, akkor valószínűleg eltört az orrom, kezelve viszont nem volt, így vélhetően rosszul forrt össze. Aztán az évek alatt egyre jobban kezdett zavarni. Mostanra viszont olyan szinten hatalmasodott el rajtam, ivódott bele a mindennapjaimba, hogy nem szerettem volna tovább várni. Ehhez az érzéshez bizonyára a kedves kommentek is hozzájárultak…. És pont emiatt gondolkoztam, hogy merjem-e vállalni, hogy őszintén elétek állok ezzel a témával… De úgy gondolom ez is én vagyok…. És megnyugtatásul, nem fogok túlzásba esni! ;) Szóval hiába mondja neked ilyenkor már bárki, hogy így vagy jó, ahogy vagy… nem voltam elégedett azzal amit láttam. Persze vannak félelmeim. Nincs visszaút. Vajon tetszeni fog az új külső aki a tükörben visszatekint majd rám? Ezzel is meg kell majd tanulni együtt élni. A következő pár napban megmutatom mivel jár a műtét, az én tapasztalataimat, és próbálok segíteni azoknak akik hasonló cipőben járnak”

– írta Nádai Anikó.

Ezek alapján a népszerű műsorvezető hamarosan beavatja a követőit a szépészeti beavatkozás részleteibe, a plasztikai műtét után pedig jó eséllyel megmutatja az új orrát is, amivel reméljük, hogy teljes mértékben elégedett lesz – hiszen az a legfontosabb, hogy ő jól érezze magát a saját bőrében.

Itt lehet megnézni Nádai Anikó posztját:

Borítókép: Nádai Anikó / youtube.com/Celeb24 (screenshot)

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria