promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi végre tiszta vizet öntött a pohárba: ez van valójában Andrei Mangra és közte!
Borítókép:  Tóth Andi / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Andi őszintén vallott az Andrei Mangrával való kapcsolatáról, és közben azt is elárulta, hogy nem lenne ellenére fiatalon férjhez menni és gyereket szülni.

Tóth Andi egykor igazi botrányhősnő volt, aki szinte minden megnyilvánulásával nagy port kavart, ráadásul folyamatosan támadták őt a „magamutogatása” miatt, de a TV2 Dancing with the Stars című műsorának köszönhetően az egész ország megszerette, és a szívébe zárta a fiatal énekesnőt – nem csoda, hogy táncpartnerével, Andrei Mangrával megnyerték a versenyt.

Tóth Andi most a Story magazinnak nyilatkozott arról, milyen hatással van rá, hogy már nem többnyire negatív, hanem pozitív véleménnyel vannak róla az emberek:

„Szerintem teljesen lényegtelen, hogy mit írnak, vagy gondolnak rólam az emberek. Sem a jót, sem a rosszat nem szabad befogadni, mert most úgy tűnhet, hogy megkedveltek, de két hét múlva ugyanúgy utálni fognak, és újra én leszek a csúnya, gonosz, nagyszájú botrányhősnő. Ezért nem adok az emberek szavára. Legalábbis azokéra nem, akik nem ismernek”.

Tóth Andi közben véget vetett azoknak a pletykáknak is, amik szerint ő és Andrei Mangra egy párt alkotnak, hiszen a híresség elárulta, hogy csupán barátságról van szó köztük, semmi többről – pedig saját elmondása szerint nem bánná, ha fiatalon menne férjhez és vállalna gyermeket, de úgy tűnik, hogy még nem találta meg az igazit, bár most nem is ez a legfontosabb számára:

„Most már túl vagyok két kapcsolaton, átgondoltam a dolgokat, megismertem önmagam. Persze, jó lenne fiatalon férjhez menni és gyereket szülni, ez továbbra is egy nagyon szép gondolat, de eddig minden kapcsolatomban ez volt a probléma, hogy én komolyan terveztem, ők pedig nem. Ha másképp alakult volna, már az első barátomhoz is feleségül mentem volna. Simán megállapodnék, de legalább már nem görcsölök rá erre a kérdésre. Azért sem, mert nem találkoztam Magyarországon olyan férfival, aki komoly kapcsolatot szeretne. Komoly férfival se nagyon. Komoly férfival se nagyon, sőt, igazi férfival sem. Huszonévesek közt pedig végképp nem. Ettől függetlenül egyáltalán nem vagyok elkeseredve, egyébként is inkább most a karrierem érdekel”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás