Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Életveszélyben a Sztárban sztár leszek 21 éves sztárja, kórházi kezelésekre szorul

Életveszélyben a Sztárban sztár leszek 21 éves sztárja, kórházi kezelésekre szorul

Színes

Életveszélyben a Sztárban sztár leszek 21 éves sztárja, kórházi kezelésekre szorul

Színes

Promotions 09:39

A Sztárban sztár leszek felfedezettje, Krizsán Lili állapota olyan súlyos, hogy muszáj kórházba mennie.

Súlyos anorexiától szenved a Sztárban sztár leszek 21 éves sztárja, Krizsán Lili, aki emiatt gyógyszeres kezelésre és vitaminkúrára szorul - írta meg a Bors.

A fiatal tehetség régóta szenved a betegségtől, már csak 44 kilót nyom, és lassan arra sem lesz képes, hogy egy-egy falatot leküzdjön a torkán. Lili hosszú idő után, de remélhetőleg még időben fordult orvoshoz, ahol nem kapott jó híreket.

„Anorexiával küzdök, ami rendkívül súlyos szorongást okoz számomra. Évek óta tart ez az állapot, de egyre nehezebben viselem. A Sztárban sztár leszek! hatalmas erőt adott nekem, ahogy a mesterem, Köllő Babett is, akinek az unszolására megvizsgáltattam magam és felmérték az állapotomat”

- nyilatkozott az énekesnő, akinek az orvosa azt mondta, ha így folytatja, életveszélyes állapotba fog kerülni.

„Nem hatott rám ijesztően, de eldöntöttem, hogy befekszem a kórházba és kezeltetni fogom magam, mert a karrieremet nem akarom kockára tenni. (...) A laboreredményem szörnyű lett, a kálium szintem annyira alacsony, hogy sürgősen kezelésre lesz szükségem. Nyilván erőtlenebb vagyok és szédülékeny. Össze kell szednem magam, nem állhatok színpadra úgy, hogy bármikor leszédülhetek róla. Elő akarom adni a dalaimat és énekesnő akarok lenni, ez ad erőt nekem! Két hétre biztos, hogy befekszem a kórházba, ahol táplálnak majd, vitaminos és gyógyszeres kezelést kapok”

- mondta Lili.

Borítókép: TV2 Play