promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tényleg Opitz Barbi az ország legdögösebb énekesnője – Ha nem hiszed el, nézd meg ezeket a brutálszexi fotókat a szülinapos sztárról!
Borítókép:  Opitz Barbi / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A 22. születésnapját ünneplő Opitz Barbinál nincs dögösebb énekesnő Magyarországon, és ezt a kijelentést képekkel tudjuk bizonyítani.

Opitz Barbit akkor ismerte meg az ország, mikor megnyerte a 2016-os X-Faktort, azóta pedig sikert sikerre halmoz, hiszen ő lett a Sztárban sztár különdíjasa, feltűnt az Álarcos énekesben is, ráadásul az évek alatt óriási slágerekkel ajándékozta meg a közönséget. Opitz Barbiban minden megvan, hogy minden idők egyik legnagyobb énekesnője legyen, hiszen iszonyatosan tehetséges, nagyon karakteres, ráadásul hihetetlenül gyönyörű is – nem csoda, hogy sokan tartják őt az ország legszexibb énekesnőjének a vadító megjelenése miatt.

Opitz Barbi még szemtelenül fiatal, ugyanis ma ünnepli 22. születésnapját, ennek tudatában pedig egészen elképesztő, hogy ilyen sikereket ért el.

A hírességnek már több mint 285 ezer követője van Instagramon, akiket rendszeresen meglep pár dögös fotóval – ezekből szemezgettünk 10+ darabot, hogy mindenki lássa: tényleg Opitz Barbi az ország legdögösebb énekesnője.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás