promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hosszú Katinka a fél országot meglepte a kijelentésével – Tényleg igaz, amit mond?
Borítókép:  Hosszú Katinka / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hosszú Katinka olyan dolgot tudott meg a Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expón, hogy muszáj volt megosztania a követőivel, akármennyire is hihetetlenül hangzik.

Nemrég az egész ország azon aggódott, hogy vajon Hosszú Katinka folytatja-e az úszást, majd mindenki fellélegzett, mikor kiderült, hogy nem hagyja abba, ráadásul hatalmas visszatérésre készül. Ezek után viszont ismét rossz hírt kaptak a világklasszis úszónő rajongói, hiszen Hosszú Katinka is elkapta a koronavírust – de szerencsére már jól van.

Most, hogy Hosszú Katinka végre kiszabadulhatott a karanténból, elment a Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expóra, ahol egészen hihetetlen dolgokat tanult, és ezt a követőivel is megosztotta:

„Ha van időtök mindenképp látogassatok el a Fenntarthatósági Expora! Nekem volt szerencsém megnézni a Planet 2021 Budapestet már és nagyon szuper! Elképesztő dolgokat tanultam….Mint például, hogy 2700 liter víz szükséges egy db póló elkészítéséhez”.

Egy kis utánajárás után kiderült, hogy igaza van Hosszú Katinkának, ugyanis állítólag tényleg akár 2700 liter víz is kellhet ahhoz, hogy összejöjjön az a gyapotmennyiség, amiből képesek elkészíteni egyetlen pólót – ez pedig egészen elgondolkodtató, hiszen valószínűleg senki se hitte volna, hogy ilyen sok víz kell hozzá.

Itt lehet megtekinteni Hosszú Katinka posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás