promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baukó Éva besokallt: „A saját oldalamon hadd fogalmazzak meg már olyan véleményeket, amilyeneket szeretnék”
Borítókép:  Baukó Éva / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Baukó Éva nemrég nagy port kavart azzal, hogy idő előtt elárulta az RTL Klub műsorainak végkimenetelét – nem csoda, hogy a TV csatorna bekeményített.

Az egykori Való Világ játékos, Baukó Éva az utóbbi hetekben kísérteties részletességgel lőtte le a Survivor, Nyerő páros és A Konyhafőnök VIP győzteseit, még mielőtt a műsorok véget értek volna az RTL Klubon. A visszajelzések alapján az emberek többsége örült annak, hogy idő előtt megtudta, kik lesznek a nyertesek, de a csatorna természetesen egyáltalán nem értékelte Baukó Éva akcióját – sőt, nemrég az RTL Klub jogi lépések megtételével fenyegette a feltételezett kiszivárogtatókat, akárkikről is legyen szó.

Úgy néz ki, hogy Baukó Éva egy kicsit megrémült ettől, ugyanis most az újságírókat hibáztatja a kialakult botrány miatt, ráadásul azt mondja, hogy ezeket a „jóslatokat” csupán „megálmodta”, hiszen ő csak egy átlagos néző, aki szimplán a tippjeit osztja meg a közösségi oldalán – még annak ellenére is, hogy ezek a tippek sorra bejöttek neki.

„Évek óta mondom, hogy nem szeretnék szerepelni tv műsorokban, újságcikkekben. Ti ÚJSÁGÍRÓK tehettek arról, hogy az én oldalamra leírt jóslatokat még reklámozzátok is nagy nyilvánosság előtt. Általatok jönnek az oldalamra az emberek, akik kíváncsiak arra, hogy mit álmodtam meg. Én egy tv néző vagyok immàr, hagyjatok békén a fotelemben , hogy nyugodtan tudjak kapcsolgatni a silányabbnál silányabb tv-műsorok között, és a saját oldalamon hadd fogalmazzak meg már olyan véleményeket, amilyeneket szeretnék, vagy amilyeneket Marika néni a szomszédból papírra vet a saját közösségi oldalán”

– Írta Baukó Éva.

Baukó Éva ezek után egy kicsit Sebestyén Balázsnak is nekiment, ugyanis szerinte amatőrség volt a műsorvezető részéről, hogy 15 percen keresztül beszélt a spoilerezésről a saját csatornája (RTL Klub) ellen a Balázsék egyik adásában.

Itt lehet megtekinteni Baukó Éva teljes bejegyzését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás