promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rá se lehet ismerni: így néz ki most a Robotzsaru színésze, Peter Weller – fotók
Borítókép:  Robotzsaru / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A 74 éves Peter Weller rengeteget változott azóta, mióta Robotzsaruként láthattuk őt, de szerencsére még manapság is aktívan színészkedik.

1987-ben mutatták be a Robotzsaru című kőkemény akció/sci-fit, ami egyszerre volt brutális bosszúfilm, illetve elgondolkodtató társadalomkritika, hiszen a Peter Weller által alakított félig robot, félig ember gyilkológépnek megalkotott hősünk nem csupán azt mutatta meg, hogy a lélek mindig ki tud törni a sötétségből és a kilátástalanságból, hanem azt is, hogy mennyire aggasztó úton halad a társadalmunk.

Igaz, hogy Peter Weller arcát csak ritkán láthattuk a Robotzsaruban, de még így is maradandó alakítást nyújtott – sőt, annyira ikonikus volt számára ez a szerep, hogy a 74 éves színész máig erről a legismertebb, pedig ezen kívül olyan alkotásokban tűnt fel, mint például a Sötétségben – Star Trek, Meztelen ebéd, Buckaroo Banzai, Az elhagyott bolygó vagy a Leviathan.

Az Oscar-jelölt Peter Weller a rajongók legnagyobb örömére most is aktívan színészkedik, legutóbb például a MacGyver című sorozat modern változatában láthattuk őt több epizód erejéig, hamarosan pedig a kétszeres Oscar-díjas Guillermo del Toro legújabb horrorszériájában fog feltűnni.

Így néz ki manapság a Robotzsaru sztárja, Peter Weller:

És így nézett ki Peter Weller a maszk alatt a Robotzsaruban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás