promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyászol a Farkas sztárja, Hugh Jackman: „Az embersége pótolhatatlan”
Borítókép:  Hugh Jackman / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szomorú hírt közölt Hugh Jackman, ugyanis elhunyt Ausztrália leghíresebb őslakos színésze, David Gulpilil.

Hugh Jackman az utóbbi évtizedekben Ausztrália egyik legsikeresebb színésze lett olyan alkotásoknak köszönhetően, mint például az X-Men, Tökéletes trükk, A legnagyobb showman, Logan - Farkas vagy a Vasököl. A híresség mindig is büszke volt a gyökereire, éppen ezért érintette meg őt annyira a kontinens leghíresebb őslakos színészének, David Gulpililnek halála.

„Csatlakozom Ausztráliához és a világhoz David Gulpilil Ridjimiraril Dalaithngu gyászolásában. Életem egyik legnagyobb megtiszteltetése volt, hogy együtt dolgozhattam Daviddel az Ausztrália című filmben. Hatása a filmgyártásra mérhetetlen. A huncut nevetésétől kezdve a szemében lévő csintalan csillogáson át egészen a könnyedségig, amivel a kamera előtt mozgott... Az embersége pótolhatatlan”

– emlékezett vissza elhunyt színésztársára Hugh Jackman.

David Gulpilil 68 évesen halt meg, miután a szervezete nem bírta tovább a küzdelmet a rákkal. 1971 óta tartó pályafutása alatt olyan filmekben szerepelt, mint Az igazak, Krokodil Dundee, Nyomkövető vagy egyebek között az Ausztrália, amiben Hugh Jackman mellett Nicole Kidman oldalán láthattuk őt.

Itt lehet megtekinteni Hugh Jackman posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás