promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Réka megrázó részleteket árult el édesanyja haláláról
Borítókép:  Rubint Réka / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rubint Réka márciusban veszítette el szeretett édesanyját, aki mellett ott tudott lenni még az utolsó pillanatokban is.

Pár hónappal ezelőtt szörnyű tragédia érte Rubint Rékát, ugyanis egy hirtelen rosszullét után a kezei között hunyt el édesanyja, akit szinte mindennél jobban szeretett a világon, és nagyon közel álltak egymáshoz. Ma este kerül adásba Rubint Réka beszélgetése Hajdú Péterrel a Life TV-n futó Frizbi című műsorban, ahol megrázó részleteket árul el édesanyja haláláról és az utolsó együtt töltött pillanatokról.

„Anyukám egy rosszullét után annyit mondott, hogy már jól van, és mehetünk. A fiam, Norbika előreszaladt, hogy kinyissa a kocsiajtót, én pedig Norbival anyut támogattam a hóna alá nyúlva. Ahogy az autó mellé értünk, kicsúszott a kezünkből és meghalt. Még láttam a szemében, hogy búcsúzik, és még el tudtam neki mondani, hogy a világ legjobb édesanyja volt, megköszöntem neki mindent, de látszott, hogy őt már várják odaát”

mesélte Rubint Réka.

Rubint Réka életében hatalmas törés volt édesanyja elvesztése, de akármennyire is furcsán hangzik, még így is szerencsésnek érezheti magát, hiszen sokakkal ellentétben ők még el tudtak búcsúzni egymástól, ami óriási ajándék:

„Akkor kapcsolták le a gépeket, amikor már tudták, hogy a sejtek is meghaltak, és semmi esély. Abban a pillanatban szakadni kezdett a hó, pedig március huszadika volt. Behúztuk a testét egy szőnyegen a garázsba, és akkor ott volt nagyjából két órám, amíg ott volt. Odaültem mellé, és elköszöntem tőle”.

Itt lehet megnézni egy részletet a Life TV-n ma este 21:50-től látható Frizbiből:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás