promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most a Reszkessetek, betörők! feledékeny anyukája, Catherine O'Hara – fotók
Borítókép:  Catherine O'Hara és Macaulay Culkin a Reszkessetek, betörők! című filmben / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hamarosan itt a karácsony, ami azt jelenti, hogy megint láthatjuk a Reszkessetek, betörők!-et a tévében – ennek örömére most megmutatjuk, hogy néz ki manapság a film feledékeny anyukáját alakító színésznő!

1990-ben mutatták be Macaulay Culkin karácsonyi klasszikusát, a Reszkessetek, betörők! című filmet, amiben egy kisgyereket véletlenül otthon hagynak a szülei, miközben két betörő próbál bejutni a családi házba. Sokan nem is a bűnözőpárost tartják az alkotás főgonoszainak, hanem a Catherine O'Hara által alakított anyukát, aki megfeledkezett a gyermekéről, Kevin McCallisterről – de azt nem szabad elfelejteni, hogy végül erőn felül próbált hazajutni hozzá, annyira aggódott érte.

A zseniális Catherine O'Hara „KEVIN!!!” üvöltése nélkül nem lenne igazi a Reszkessetek, betörők!, és nem véletlen, hogy ilyen maradandó volt az alkotása, hiszen a kétszeres Emmy-díjas színésznő igazi veteránnak számít: 1975 óta a pályán van, az utóbbi évtizedekben pedig olyan sikerekben tűnt fel, mint például a Beetlejuice, Dick Tracy, Wyatt Earp vagy a Nem kutya.

A 67 éves Catherine O'Hara jelenleg is aktív, nemrég pedig a 9 Emmy-díjas Schitt's Creek című remek sorozatban láthatta őt a közönség, szóval nincs megállás, hiszen rengetegen keresik őt még szinkronszerepekre is a karakteres hangja miatt.

Így néz ki mostanában Catherine O'Hara, aki nagyon sokat változott a Reszkessetek, betörők! óta:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás