promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A szakadék szélén táncolt Győrfi Pál kapcsolata – nagy titokról rántották le a leplet
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Győrfi Pál és Salgó Adrienn még szünetet is tartottak.

Győrfi Pált mindenki az az Országos Mentőszolgálat (OMSz) szóvivőjeként ismeri. Egy igazán pörgős személyiség, aki már gyerekkorában tudta, hogy mentős akar lenni.

Anno 2004-ben kérték fel, hogy legyen az OMSz szóvívője, és tényleg Győrfi szakmai kitartását mutatja, hogy közel két évtizede megmaradt a pozíciójában.

A szakember első feleségével a mai napig jó baráti kapcsolatot ápol, de utána nehezebben ment neki az elköteleződés. Amikor összejött a jelenlegi feleségével, Salgó Adrienn-nel, akkor se esküvőt, se családot nem akart.

„A mindennapokban tökéletesen kiegészítettük egymást, mindketten pörgő, szociális emberek vagyunk, jöttünk-mentünk, barátok, család, buli stb... Aztán én hamar eljutottam arra a szintre, hogy felnőtt emberek vagyunk, én akkor 25 éves voltam, Pali 41, amikor megismerkedtünk. Nagyjából 1-2 év alatt én eljutottam oda, hogy akkor mire is várunk?! Finoman jeleztem is...”

- mesélte Salgó Adrienn Polgár Tündéék YouTube-műsorában, a Dupla Randiban.

Győrfi Pál elmesélte, hogy egy hónap szünetet kellett tartaniuk, de ez csak ráébresztette őket arra, hogy nem tudnak meglenni egymás nélkül.

Ez volt a kapcsolatuk mélypontja, de néha pont egy ilyen kell, hogy felébressze az embert. Azóta boldogabbak együtt, mint valaha.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás