promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Krisztián kitálalt: elmondta, mi történt velük
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megtörte a csendet Berki Krisztián, a sok találgatás után végre elmondta az igazságot Mazsiról.

Csak úgy zajlanak az események a Berki-családban. Mazsi a napokban, teljesen véletlenül tudta meg, hogy koronavírusos, majd pár nappal később már attól volt hangos a magyar sajtó és a közösségi oldalak, hogy szakított a celeb-házaspár.

Erről persze mind ez idáig egyikük sem beszélt, egyesek szerint Berkiék megint kamuhíreket terjesztenek magukról, hogy továbbra is a figyelem középpontjába legyenek, és aztán eladhassák a sztorijukat az egyik bulvárlapnak, míg mások szerint ha komolyan válni fognak, akkor azt is pénzért fogják élőben közvetíteni, hogy kislányuk születése után még egy magánjellegű, családi üggyel milliókat kaszáljanak.

Berki Krisztián nemrég a Bors-nak nyilatkozott, de persze nem a szakításukról szóló pletykáról, hanem ismét előtérbe került Mazsi koronavírusos megbetegedése.

„Mazsi kedden Kecskeméten, mielőtt személyesen találkozott volna kislányunk dédijével, az ottani Nemzetközi Oltóközponttal együttműködve a biztonság kedvéért, hogy még csak véletlenül se sodorja veszélybe nagymamáját, teszteltette magát. Legnagyobb meglepetésére pozitív lett. A helyszínen azonnal levették a PCR tesztet is, ami szintén pozitív lett. Múlt héten pénteken és szombaton jelentkezett nála néhány enyhébb tünet, de nem gondolta, hogy összefügghet a koronavírussal”

- fogalmazott Krisztián, aki hozzátette, hogy az egész családot megvizsgálták, amint kiderült, hogy felesége megfertőződött.

„A gyorstesztem negatív, egyelőre várom a PCR eredményét”

- fűzte hozzá.

Persze sokakban felmerült a kérdés, hogy ha az édesanya koronavírusos, az mennyiben jelent veszélyt a kis Emma Katerinára. Berki Krisztián ezzel kapcsolatban kikérte a védőnő tanácsát.

„Külön négyszemközt beszéltem a védőnővel, kértem, hogy őszintén mondja el, a legkisebb Berki mennyire van valós veszélyben. Megnyugtató volt a válasza, mivel a kislányunk kizárólag anyatejjel táplálkozik, az édesanyja szervezete elegendő ellenanyagot termel, így ha Emmában is benne a lenne a vírus, teljes biztonságban van. Aggódtunk, de nagyobb lett volna a pánik, ha a kisbabánk nem anyagtejjel táplálkozna. Mazsi teljesen jól van, nincs aggodalomra okunk”

- mondta a lapnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás