promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„A jócsajok kivétel nélkül erőszakos bűnözőket választanak” – Alekosznak megint sikerült teljesen kiakasztania az embereket
Borítókép:  Alekosz
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Alekosz reagált a botrányra, amit a Sebestyén Balázs rádióműsorában elhangzott mondatai okoztak, de csak rosszabb lett a helyzet.

Nemrég nagy port kavart, mikor a Való Világ 4 győztese, Alekosz elárulta a Balázsék című reggeli műsorban, hogy azért kezdte el kigyúrni magát, mert a „jó csajok” az izmos, tetovált, primitív, buta férfiakra buknak, így ő is azzá akar válni, ezért még egy BMW-t is fog venni magának – a szavai rengeteg embert felháborítottak, és valószínűleg a mostani bejegyzése sem fog mindenkinek tetszeni.

„A csütörtöki Balázsék interjú, tökéletesen világít rá korunk legnagyobb társadalmi problémájára, azaz a nők rosszdöntéseire, ostoba buta választásaira.

A nők, evolúciós történelmükből kifolyólag mindig rosszul döntenek, és mindig rosszul választanak. Kivétel nélkül, mindig. A motiváció, a következő.

Legyen kigyúrt, tetovált, erőszakos magas, hogy az utcán megtudja verni azt, aki őreá néz. Legyen az ágyban domináns, kemény, irányítsa, uralja azt.

Miután választottját garázdaságra, azaz erőszakos bűncselekményekre késztette és ezáltal börtönbe juttatta, ott ácsingózik egyedül és nem érti, hogy szívszerelméért miért ment ki a TEK.

A jócsajok kivétel nélkül erőszakos bűnözőket választanak, a bűnözői életforma vonzza, izgatja őket, illegális versenyeken vesznek részt budapest közútjain, dílerbarátságokat ápolnak, dicsekszenek.

Ha kérem ez kell, akkor most Alekosz megteremti a tökéletes férfit, a szuperembert, a szuperatlétát. BMW-t veszek, kigyúrom magam, tetováltatok. Kommunikációmat, gondolataimat, primitivizálom”

– írta Alekosz.

Úgy tűnik, hogy a botrányhőst még az sem rettentette el az ilyen hangvételű nyilatkozatoktól, hogy nemrég többen is fizikai sérelmeket kívántak neki – szóval ebből is látszik, hogy Alekosz tényleg komolyan gondolja a dolgot, és hatalmas átalakulásra készül testileg, illetve szellemileg egyaránt.

Itt lehet megtekinteni Alekosz posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás