promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alekosz most túl messzire ment? Elszabadult a kommentelők gyűlölete, valaki a halálát kívánta
Borítókép:  Alekosz
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Alekosz talán még sosem akasztotta ki ennyire az embereket, ugyanis folyamatosan kapja a támadásokat azért, amiket nemrég Sebestyén Balázs rádióműsorában mondott.

A Való Világ 4 nyertese, Alekosz az utóbbi pár hétben látványos átalakuláson ment keresztül, hiszen elkezdett gyúrni, ráadásul Sebestyén Balázs rádióműsorában elmondta, hogy nagy tervei vannak, ugyanis olyan „primitív” férfi akar lenni, aki kigyúrt, tetovált és BMW-t vezet – mivel meglátása szerint a „jó csaj”-ok csak az ilyen „buta” pasikra buknak.

Mondani sem kell, hogy elég nagy port kavartak Alekosz szavai, hiszen szinte az összes testépítőt, illetve konditerembe járó embert megsértette velük, ezért jelenleg is rengeteg támadást kap a Facebook-oldalán – sőt, mondhatni rázúdult egy komoly gyűlölethullám, hiszen a legtöbben testi sérelmet kívántak neki, valaki pedig még ennél is tovább ment:

„Félelmetesen buta ember vagy. Mondanám,ha eddig nem irtad le magadat,akkor most megtetted,de ez már rég késő. [...] Remelem,valaki ratekeri arra a mérhetetlenül buta,primitív,olvasatlan es tanulatlan fejedre a rudat,amiért egy teljes társadalmi közösséget primitiveztel le azért,mert konditerembe járnak,BALEKosz.”

„Jobban járnál ha csendben eljárnál edzeni, és örülsz a sikernek, mert ha így folytatod, lehet hamar kapsz a szteroidok mellé 1 jó nagy pofont a terembe.”

„Remelem valaki fejbe b*sz a konditerem öltözőjében te nyomorult senkiházi kis b*zi ! Világ életedben egy rossz portás maradsz. egy nőnek se kellesz még egy prosti sem nyúlna hozzád semmi pénzért!!! Nálad butább állatfaj nincs a földön ! Akaszd fel magad mindenki jobban jár”.

Egészen meghökkentő, hogy milyen gonosz kommenteket kapott Alekosz – de az még meglepőbb, hogy mennyire higgadtan válaszolt a legutolsó (és talán a legdurvább) hozzászólás szerzőjének:

„Már ne is haragudjon, kérem alássan, de ez a stílus, az effajta rosszindulat és közönségesség, távol áll az én holdudvaromtól. Én egy egészen más kultúrkörhöz tartozom, és ott ez nem szokás. Sérti a fülemet az efféle proletár beszéd és megkérem, hagyja abba! Ellenkező esetben kénytelen leszek retorziót kilátásba helyezni önnel szemben, ami alatt az oldalamról való eltávolítását értem. Kérem, gondolja át, és ha módja van, próbáljon meg mihamarább visszailleszkedni a többségi társadalomba, mert az irány, amit követ, nem jó. Noha, nem érdemli meg, de én most jószándékkal beszéltem önnel. De ha a támadása nem szűnik meg és én ezt mégegyszer meglátom, akkor a facebook moderátori szerepébe lépek, hogy eltávolítsam azokat, akik nem idevalók. Köszönettel és a legkiválóbb Tiszelettel: Nagy Alekosz nemzetközi sztár, vagyonőr, Taxisofőr, üzletember, etikus hekker, előadóművész, értelmiségi, gróf, koronaherceg, civil politikai elemző, testépítő.”

Itt lehet megnézni az Alekosszal készült interjút, ami ennyire felbőszítette az embereket:

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás