promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vin Diesel búcsút mondott az aputestnek – Nézd meg, milyen izmos lett a Halálos iramban-széria sztárja!
Borítókép:  Vin Diesel / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vin Diesel már ezerrel készül a következő Halálos iramban film forgatására, ami voltaképpen azt jelenti, hogy ismét elkezdett gyúrni.

Vin Diesel egy izmos fiatal titánként robbant be Hollywoodba, és fiatalabb korában olyan sikerfilmekben szerepelt, mint például a xXx vagy a Halálos iramban, ami végül egy elképesztően sikeres szériává duzzadt.

A világsztárról pár hónapja kiszivárgott pár lesifotó, amiken nagy pocakkal, a régi önmagához képest eléggé rossz állapotban láthattuk őt, ez pedig rendesen ledöbbentette a rajongókat, hiszen senki sem gondolta volna, hogy valaha is „aputest”-et fog villantani az akcióhős.

Úgy tűnik, hogy Vin Diesel csak akkor engedi el magát, amikor nem kell filmet forgatnia, hiszen most megmutatta, hogy a Halálos iramban folytatása miatt az utóbbi hetekben hogy kipattintotta a testét.

A kitartó munkájának pedig látványos eredménye lett, ugyanis a Dominic Torettóként elhíresült színész megint bomba formában van – ami azt jelenti, hogy feleslegesen aggódtak Vin Diesel rajongói, hiszen a híresség pontosan tudja, hogy mit csinál.

Íme Vin Diesel ismét kigyúrt teste:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás