promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szomorú hírt közölt a Scooter frontembere: vége, nincs tovább
Borítókép:  A Scooter frontembere, H.P. Baxxter / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ismét szingli a Scooter énekese, H.P. Baxxter, ugyanis 5 együtt töltött év után szakított 28 esztendővel fiatalabb szerelmével.

A Scooter nevű legendás német „techno” banda már a '90-es évek óta folyamatosan hozza nekünk a tombolós, fülbemászó zenéket, hiszen eddig olyan slágereket köszönhetünk a csapatnak, mint például a „How Much is The Fish?”, „Hyper Hyper” vagy a tavalyi évnek beszóló „FCK 2020”.

A frontember, H.P. Baxxter ikonikus üvöltözéseit valószínűleg még az univerzum túloldalán is hallják, de úgy tűnik, hogy az énekes világrengető kiabálásaiban egy kis fájdalom is van manapság, ugyanis 5 év után szétmentek a nála 28 évvel fiatalabb barátnőjével, Lysann Gellerrel.

„Ez egy fokozatos folyamat volt. Néha a dolgok nem mennek jól együtt, és hirtelen elidegenedsz a másiktól. Nálunk a szerelemből végül barátság lett. Ez sok kapcsolatnál másképp van. Továbbra is rendszeresen beszélünk egymással”

árulta el H.P. Baxxter.

A Scooter frontembere és Lysann Geller állítólag még júliusban, békés körülmények között léptek külön utakra – sőt, H.P. Baxxter még segített is a költözködésben, jelenleg pedig zenéléssel vigasztalódik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás