promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alekosz bevallotta: kigyúrt, primitív, tetovált BMW-s pasi akar lenni, hogy tapadjanak rá a „jó csajok” – videó
Borítókép:  Alekosz
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Alekosz Sebestyén Balázséknak elárulta, hogy valójában miért kezdett el gyúrni, és mik a tervei a jövőre nézve.

A Való Világ negyedik szériájának győztese, Alekosz nemrég szinte sokkolta a rajongóit, mikor megmutatta, hogy mindössze pár hét alatt mennyit változott a teste, miután elkezdett gyúrni. Annyira látványos volt a botrányhős átalakulása, hogy még Sebestyén Balázs is meghívta őt a rádióműsorába, hogy beszélgessenek kicsit erről – Alekosz pedig a tőle megszokott őszinteséggel nyilatkozott az elhatározásáról.

„Itt a cél az intelligencia lebutítása illatban, megjelenésben, mindenben. [...] Primitív, buta, amilyen én is lenni szeretnék. [...] Az idő és a testtömeg növekedésével az öltözködésem is másmilyen lesz, tehát nem lesznek ingek, nem lesznek finom ruhák, hanem, hát, amilyet azok az emberek hordanak, akik nagyon kigyúrtak, nagyon nem intelligensek ugye öltözködésben sem, és én is olyan akarok lenni. [...] BMW vásárlása folyamatban van, egy 6 milliós BMW vásárlása, és tetováltatni is fogok”

– árulta el Balázséknak Alekosz, aki állítólag illegális testtömegnövelőt szed, hogy minél hamarabb úgy nézzen ki, ahogyan szeretne.

Alekoszt arról is faggatták, hogy valójában miért is döntött úgy, hogy ennyire drasztikus változást eszközöl magán – és kiderült, hogy igaznak bizonyult sokak tippje, hiszen tényleg a párkeresés áll a háttérben, de egykori Való Világos játékostársáról, Baukó Éváról nem esett szó, így azok a pletykák, amik szerint Alekosz miatta indult el a testépítés útján, egyelőre alaptalannak tűnnek:

„A jó csajoknak tényleg a buta férfi kell. Én nem láttam jó nőt intelligens férfivel, hacsak nem milliárdos, dehát ugye itt erről nem lehet beszélni. Tényleg csak a lebutulás maradt. Meg azért az exek is felidegesítettek, méltatlankodtak velem szemben az elmúlt időszakban, ez is azért megtekert engem.”

Itt lehet megtekinteni a teljes interjút Alekosszal:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás