promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Őrületes hasonlóság: így néz ki Jean-Claude Van Damme ritkán látható fia, aki követte édesapját az akciófilmek világába – videó
Borítókép:  Jean-Claude Van Damme / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jean-Claude Van Damme már több filmben is együtt szerepelt a rá nagyon hasonlító fiával.

A '80-as, '90-es évek egyik legismertebb és legkeményebb akcióhőse volt Jean-Claude Van Damme, akinek olyan klasszikusokat köszönhetünk, mint például a Véres játék, Tökéletes katona, Időzsaru, Street Fighter, Hirtelen halál vagy a Kickboxer. A világsztár szerencsére most is aktív és fantasztikus formában van, ráadásul úgy tűnik, hogy a fiát is „megfertőzte” a filmkészítéssel.

Jean-Claude Van Damme-nak három gyermeke van, akik közül a legidősebb a 34 éves Kristopher Van Varenberg, vagyis művésznevén Kris Van Damme, aki már gyerekkora óta színészkedik – bár az eddigi szerepeit leginkább édesapja filmjeiben kapta, szóval még nem igazán fedezték fel Hollywoodban.

Kris Van Damme is imád sportolni, így már majdnem akkora izomtömeggel rendelkezik, mint édesapja a fénykorában, szóval minden adott, hogy hamarosan belőle is komoly akcióhős váljon – de addig is poénvideókat készít az internetre a testvéreivel, rövidfilmeket rendez és folyamatosan fejleszti magát.

Itt lehet megnézni egy videót Kris Van Damme-ról, aki nagyon hasonlít az apukájára:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás