promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vasvári Vivien egy időutazó szexidol? A luxusfeleség megkapta élete első filmszerepét egy magyar sci-fiben, és ott is a melleit mutogatja
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vasvári Vivien már a filmiparba is belekontárkodik, és ott is a műmelleit mutogatja.

A Promotions nemrég számolt be róla, hogy leforgott Baranyi Benő első mozifilmje, a Zanox – Kockázatok és mellékhatások forgatása. A Nemzeti Filmintézet Inkubátor Programjának támogatásával készülő romantikus sci-fi egy vidéki iparvárosban zajló gyógyszerkísérlet körül bonyolódik, melyben egy 18 éves fiú véletlenül szert tesz az időutazás képességére.

[[cikk]]

A főszerepeket a kolozsvári Babeş-Bolyai Tudományegyetem színművészeti szakán idén diplomázott Bálint Előd, valamint a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatója, Erdős Lili alakítja. A további szereplők között már korábban is feltűnt nekünk egy név, amit egyszerűen nem akartunk elhinni. Mind ez idáig reménykedtünk benne, hogy csak egy hasonló névvel megáldott színésznőről van szó, de sajnos nem: Vasvári Vivien is szerepet kapott a Zanox-ban, és ott is a műmelleit mutogatja.

„Első filmszerepem egy időutazós sci-fi vígjátékban, amit jövőre mutatnak be a mozikban Zanox – Kockázatok és mellékhatások címmel. A premier pontos dátumáról a film Instagram- és Facebook-oldalán lesznek fent információk”

- írta a közösségi oldalán a luxusfeleség, aki szemlátomást boldog, hogy végre a filmipar is felfigyelt rá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás