promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Palvin Barbi eltűnt - senki sem tud semmit a magyar modellről
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hetek óta nincs hír Palvin Barbiról.​

Október 31-én posztolt utoljára az Instagram-oldalára a világhírű magyar modell, Palvin Barbi, amiről a Promotions is írt korábban.

Barbi azóta teljesen eltűnt a közösségi médiából, hetek óta nem tudni róla semmit, és vannak, akik már komolyan aggódnak érte. Szerkesztőségünkhöz nemrég beérkezett egy olvasói levél, amiben a modell hollétéről érdeklődnek.

„Láttam, hogy sokszor írtok Palvin Barbiról. Ti tudjátok hol van? Követem az instán és már nagyon régen nem rakott ki semmit. Még storyba se. Van valami híretek róla? Ha igen írjátok meg kérlek, mert biztos nem csak én hiányolom őt”

Cikkünkben válaszolva a levelet beküldő úriembernek, és mindazoknak, akik Palvin Barbi miatt aggódnak, mi sem tudjuk, mi lehet a híres modellel, vagy hol tartózkodhat éppen, de az is furcsa, hogy szerelme, Dylan Sprouse Instagram-oldaláról is eltűntek a bejegyzések és a fotók:

2016. június 14. és 2021. október 18. között egyetlen egy poszt sem található már, és a Disney egykori gyereksztárja is láthatóan eltűnt a közösségi médiából.

Hogy mi lehet ennek az oka, csak találgatni lehet, de hamarosan talán mindketten életjelet adnak magukról.

(Palvin Barbi utolsó Instagram-bejegyzése 2021. október 31-én)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás