promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyar tévétörténelmi pillanat! Hatalmas bejelentést tett a TV2, magyarok százezrei fognak a csatornára kapcsolni
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Itt a csúcsnévsor, amely sokak érdeklődését felkeltheti.

Ezen a héten már a középdöntőkkel megy tovább az ország egyik legnézettebb műsora, a TV2-n futó Ninja Warrior. Hamarosan pedig azt is megtudhatjuk, hogy kik lesznek a döntősök.

Ám a héten egy különleges adást is műsorra tűz a csatorna, ugyanis csütörtökön érkezik a Ninja Warrior VIP, amelynek keretében 22 magyar híresség méri össze ügyességét és kitartását Európa leghosszabb Ninja Warrior pályáján.

A tét pedig nem kicsi, hiszen a győztes híresség bejut majd a pénteki döntőbe is, ahol a legjobb ninjákkal kell majd megküzdenie.

A TV2 most sajtóközleméynben jelentette be az adásba érkező sztárok névsorát is:

Ambrus Attila; Katus Attila; Kerényi Miklós Dávid és Kerényi Miklós Máté; Horváth Gréta és Meggyes Dávid; Sofron István „Sofi” és az Exatlon Hungary bajnokai: Dr. Busa Gabriella, Kocsis Alexandra, Csollány Szilveszter, Kótai Mihály, Ungvári Miklós és a Kihívók csapatának emblematikus versenyzője, Mischinger Péter „Vestator” is. Harcba száll Molnár Andrea és a Dancing with the Stars első évadának győztese, Hegyes Berci is; de pályára lép Győrfi Dániel, Szabó Ádám, Vásáry André, Szegedi Ferenc „Fecsó”, Tanoh Cristopher Barth „Csoki” és a Ninja Warrior Hungary online riportere, Budavári Fülöp is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás