promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Betegségéről vallott az RTL Klub sztárja
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hauszmann Stefánia a közösségi oldalán beszélt őszintén a betegségéről.

Hauszmann Stefániát az RTL Klubon nyáron futó Mestercukrász - az édesszájú Konyhafőnökben ismerte meg az ország, aki ugyan nem sokáig maradt versenyben, de elbűvölő szépségével és szerethető személyiségével rögtön belopta magát a nézők szívébe.

Kevesen tudják róla, hogy már lassan 20 éve cukorbeteg, amiről most, a diabétesz világnapja alkalmából, a közösségi oldalán beszélt őszintén.

„Én mindig úgy álltam hozzá, hogy ez nem egy betegség ,hanem egy állapot. Nem egy probléma, hanem minden nap egy megoldásra váró feladat. Persze ez nem azt jelenti, hogy félvállról veszem, hiszen nagyon komoly odafigyelést igényel”

Stefi a posztjában felhívta a figyelmet arra, hogy a világon egyre több a cukorbeteg, amit a közvetlen környezetében is tapasztal.

„Kétségbeesve hívnak fel hogy kiderült náluk vagy szeretteiknél hogy cukorbetegek. Nem szabad kétségbeesni vagy elkeseredni, lázadni ellene pedig pláne nem ,mert sajnos ez attól még marad. Lehet közhelyes , de minden fejben dől el!”

A Mestercukrász konyhatündére elárulta, hogy létre akar majd hozni egy alapítványt, ami a hátrányos helyzetű cukorbetegeket támogatná, hiszen a diabéteszesek számára megfelelő élelmiszerek nagyon drágák. Persze feltevődhet a kérdés, hogy cukorbetegként hogy jött Stefinek a cukrászat.

„Hát igen! Ez számomra is kérdéses. Mindenesetre nem hátráltat különösebben semmiben sem ellenben a tejfehérje allergiámmal..Számomra ez a szakma az amiben ki tudok teljesedni, amiben ki tudom élni magam és a kreativitásomat és nem utolsó sorban boldogság minden egyes perc”

- írta a posztjában a cukrász-modell, aki tisztában van azzal, hogy vannak határai, de mégis azt vallja, hogy a cukorbetegséggel együtt lehet élni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás