promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az X-faktor szexi rappere kilógatta a melleit és bemutatott - fotó
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Catherine Dederick Mardoll-ról még nem tudni, hogy bejutott-e az X-faktor élő showjába, de már büszkén mutogatja a melleit.

Catherine Dederick-et nemrég még a Survivor-ben láthattuk, de ott nem jutott a döntő közelébe. Mardoll most az X-faktorban próbál szerencsét, és eddig fantasztikusan vette az akadályokat. A csinos előadó már magyarul is rappelt, hogy megmutassa a mentoroknak, nem véletlenül szavaztak neki bizalmat az előválogatón, most pedig Gáspár Laci csapatának tagjaként, a mentorházban fog újra a zsűri elé állni.

Ahogy azt az adás reklámjában láthattuk, Mardoll egy igen érdekes, és rendhagyó produkcióval készül lenyűgözni a mentorokat, de hogy ez mennyire lesz elég Gáspár Laci meggyőzéséhez, és az élő showba jutáshoz, az csak este derül ki.

Persze Catherine már régóta tudja, hogy továbbjutott-e vagy sem. Ha igen, akkor már hónapok óta keményen dolgozik a mentorával, hogy minél több szavazatot gyűjtsön be, és minél tovább tudjon menetelni az X-faktor 10. évadának fináléja felé. Akik követik az Instagram-oldalán, láthatják, hogy Mardoll az elmúlt időszakban jelentősen lefogyott, kivirult, szóval nem kizárt, hogy mindez már az élő showra való készülés jótékony hatása.

Catherine Dederick legutóbbi fotója egészen intimre sikerült, hiszen amellett, hogy az ember arcába tolja a középső ujját, még formás melleit is megvillantja.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás